ICEEFest 2015: ce s-a întâmplat în prima zi a conferinţei

Ultima actualizare:

    ICEEFest 2015: Koda Wang, director de operaţiuni la Huffington PostFoto: computerblog.ro
ICEEFest 2015: Koda Wang, director de operaţiuni la Huffington PostFoto: computerblog.ro

ICEEFest 2015 oferă, în cele două zile ale conferinţei (joi, 11, şi vineri, 12 iunie) motive suficiente pentru ca cei 2.550 de participanţi să se simtă câştigaţi. Festivalul tehnologiei a adus la Bucureşti personalităţi de prim rang, care au un cuvânt important de spus în domeniu.

Gazda evenimentului este Jeff Leach, care a revenit după doi ani.

Dragoş Stanca, organizatorul ICEEFest, a deschis joi seria de prezentări cu câteva date despre ediţia din acest an: 2.550 de participanţi (în comparaţie cu 1.700 în 2014), 99 de speakeri de nivel internaţional, reprezentanţi din 14 ţări. ICEEFest 2015 se bucură de sprijinul Acer, Huawei, Uber şi Orange printre alţii. Workshop-urile şi prezentările se desfăşoară pe cinci scene.

ICEEFest 2015: „Digitalul a devenit irelevant”

Odysseas Ntotsikas, Managing Director la Think Digital, a vorbit despre evoluţia mediului digital. Succesul digitalului este atât de mare încât totul este digital. Prin urmare termenul e depăşit, a spus acesta, potrivit lui Dan Dragomir, autor pe computerblog.ro.

ICEEFest 2015: Despre viitorul tehnologiei

Constantine Kamaras, preşedintele IAB Europe, consideră că viitorul industriei este legat de video şi de mobil. Una dintre necunoscute ţine de inovaţiile care vor apărea şi care ar putea schimba direcţia.

ICEEEFest 2015: Încotro se îndreaptă HuffingtonPost

Directorul de operaţiuni al HuffingtonPost, Koda Wang, a vorbit despre cel mai de succes ziar online din lume. Astăzi au 214 milioane de vizitatori unici pe lună, nu vor să lanseze o versiune tipărită şi nici televiziune. În anul 2016 vor să aibă 50% conţinut text şi foto, iar restul de 50% conţinut video. Fiecare articol este publicat şi testat în mai multe variante, iar cea care produce trafic este promovată ca ştire globală, a mai spus Wang, potrivit computerblog.ro.

Alţi vorbitori la ICEEFest 2015 au fost Jean-Christophe Demarta, de la The New York Times, Cătălin Tolontan, de la Gazeta Sporturilor, Josh Partridge, director în cadrul Shazam, Chris James de la Skype şi Patrick Hourihan, Yahoo!

ICEEFest 2015: Ce se va întâmpla în a doua zi

Vineri, 12 iunie, de la 9.30 dimineaţă, participanţii la evenimentul de la Băneasa Shopping Mall îi vor asculta pe Robert Bednarski şi Rustam Ziganshin, reprezentanţi Facebook, pe Doina Costache, de la Google, şi Scott Thwaites de la Twitter. Urmează George Nimeh (Kurier), Victor Arbaizar Gonzalez (Prisa Noticias), Bertrand Gie (Le Figaro) şi Carsten Kritscher (Vice). După amiază, de la 16.00, Iulian Stanciu vorbeşte despre succesul eMAG în calitate de director executiv (CEO) al companiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net