Iei pastila asta şi-ţi cântă muzica direct în burtă

Ultima actualizare:

    Pastilele sunt de două culori şi se vând în variantele  „Curăţarea spaţiului gol”  – unisex şi  „Roz zemos”  - pentru fete
Pastilele sunt de două culori şi se vând în variantele „Curăţarea spaţiului gol” – unisex şi „Roz zemos” - pentru fete

Foarte tare! Artistul ceh Jan Strmiska a inventat pastila care declanşează petrecerea în interiorul corpului tău. Nu mai ai nevoie să asurzeşti în faţa boxelor, organele tale vor dansa singure pe ritmul dat de „Audiopill”.

„Înghiţi cu o gură de apă sau bere pastila şi gata: timp de zece ore, în trupul tău se vor auzi başi. Când pastila ajunge în stomac începe distracţia, pentru că aici are rezonanţă maximă. Bang-bang-bang!”, a declarat inventatorul trăsnit pentru revista americană High-Tech.

Până în prezent, invenţia nu a fost testată decât de inventator, dar va fi comercializată în viitorul apropiat. „Ai senzaţia că eşti în mijlocul unei săli de concerte şi muzica este dată la maximum. Vibrezi din toate încheieturile pe cele trei ritmuri gata instalate pe microcipul dotat cu un microdifuzor. Un ritm este de 95 de bătăi pe minut şi piesa se cheamă „No Pussy Blues”, al doilea este de 130 de bătăi pe minut şi piesa se numeşte „Die Antwoord” şi cel de-al treilea, demn de petrecerile rave, este de 145 de bătăi pe minut şi se cheamă M.I.A”, povesteşte Jan Strmiska.

Pastila se vinde cu 120 de euro direct de pe Internet. Când ajunge în partea superioară a tractului gastointestinal este simţită pulsând, în zona pelviană dă nişte junghiuri dureroase, însă după 10 minute începe „distracţia din burtă”. „Senzaţiile sunt de relaxare, agitaţie şi amuzament extrem şi partea simpatică este că durează 10 ore”, apoi pastila e eliminată la WC.

Inventatorul ceh speră să câştige un premiu Nobel cu Adiopill şi promite ca în 2017 să permită microdispozitivului să se sincronizeze prin Bluetooth cu telefonul mobil inteligent. Astfel, după înghiţire, vă programaţi singuri lista de cântece... abdominale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cuzacasastefanadevarul png
image
image
image
image
image
image
mircea cel batran facebook   Copy jpg
1 cada de baie jpg jpeg
FotoJet (32) jpg
4 maria macsim nicoara jpg jpeg
FotoJet (30) jpg
suflet pixabay jpg
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net