Iphone 7, telefonul ideal pentru un selfie

Ultima actualizare:
Husă pentru iPhone 7
Husă pentru iPhone 7

Apariţia smartphone-urilor a produs un adevărat fenomen în rândul doamnelor şi domnişoarelor din întreagă lume. Se numeşte "selfie" şi este un fenomen răspândit la scară largă, ocupând un loc fruntaş în preferinţele femeilor pasionate de fotografie, stil şi reţele de socializare.

"Selfie" înseamnă de fapt o fotografie autoportret, realizată digital cu telefonul mobil şi postată de regulă pe internet. Ce înseamnă "selfie" probabil că ştim cu toţii.  Ştim de asemenea şi că acest cuvânt provine din limba engleză. Ceea ce nu ştim însă probabil este că "selfie" a fost declarat în 2013 de către Oxford Enghlish Dictionary, cuvântul anului! O nouă demonstraţie a popularităţii fenomenului şi o confirmare a faptului că în discursul popular, acest cuvânt este tot mai des rostit de către noi toţi.

Se spune că primul "selfie" din toate timpurile l-a făcut Robert Cornelius în 1839. E drept, era vorba despre o fotografie de tip autoportret realizată de celebrul fotograf în urmă cu 177 de ani. Febra "selfie" l-a atins până şi pe fostul secretat de stat american Colin Powell, care recent povestea cum şi-a făcut primul selfie din viaţă să în 1950. Astăzi, nu mai e nicio surpriză să vezi la fiecare colţ de stradă o femeie cu telefonul în mâna, pregătită să zambesca frumos pentru camera telefonului ei. Pentru mulţi, acest fenomen a devenit o obsesie, pentru alţii reprezintă un adevărat studiu de caz, dar pentru majoritatea este o simplă plăcere. Este perfect adevărat că acest fenomen denaturează de foarte multe ori realitatea, iar o poză postată pe o reţea de socializare nu exprimă decât o imagine oarecum idealizată a persoanei care-şi face fotografia. Chiar şi-aşa, numeroase vedete de talie mondială se întrec în a poştă pe reţelele de socializare o mulţime de poze autoportret în diverse ipostaze, rasfatandu-şi admiratorii din întreagă lume cu ipostaze cât mai spectaculoase. Kim Kardashian spre exemplu, celebrul manechin şi fotomodel american, se laudă cu cele peste 6000 de selfie-uri făcute într-o vacanţă de doar patru zile. La un calcul simplu, asta se traduce în printr-un selfie pe minut. Impresionant, nu?

Foarte multe dintre admiratoarele vedetei americane se întreabă însă cum reuşeşte Kim Kardashian să impresioneze de fiecare dată, cu fiecare selfie pe care îl postează pe Instagram. Ei bine, dincolo de farmecul personal al soţiei rapper-ului Kanye West, aceasta foloseşte aproape de fiecare dată telefoane mobile de cel mai înalt nivel. Recent, Kim n-a ratat ocazia de a se afişa alături de noua să achiziţie, smartphone-ul lansat de Apple pe 7 septembrie în California, iPhone 7 Plus. Un astfel de telefon care promovează un nou nivel de inovaţie şi precizie poate ridica nivelul oricărui tip de poză. Vorbim despre un gadget extrem de apreciat la doar o luna de la lansarea sa oficială, un smartphone care a impresionat deja prin calitatea camerei sale foto. Şi trebuie să recunoaştem: ce selfie nu depinde de o camera foto de cel mai înalt nivel? Apple a perfecţionat camera foto principala a flagshipului sau, adăugând o stabilizare optică a imaginii şi o diafragmă f/1.8 plus un obiectiv cu şase elemente care transformă pur şi simplu orice fotografie într-o opera de artă. Camera FaceTime HD a noului iPhone 7 este indiscutabil cea mai bună alternativă pentru femeile pasionate de selfie. Nu doar că va asigura o rezoluţie foarte înalta (7 megapixeli), dar foloseşte şi o capturare eficientă într-o gama largă de culori. Selfie-urile făcute prin camera frontală a iPhone 7 respectiv iPhone 7 plus, sunt selfi-urile care te pun în cea mai bună lumina, sunt clare, realiste şi beneficiază de Retină Flash, care reuşeşte cumva să potrivească lumina ambientală asigurând pielii o culoare foarte naturală. Acesta este unul dintre secretele selfie-urilor de senzaţie ale celebrei Kim Kardashian, un secret pe care iată că îl împărtăşim cu tine.

Dacă ai intrat în posesia unui astfel de telefon, nu trebuie să-ţi mai faci griji că afară este foarte întuneric sau că poza ta nu va ieşi aşa cum trebuie pentru că telefonul tău nu are capacitatea de a surprinde o gama variată de culori. Vei realiza cât de simplu este să ieşi impecabil în pozele tale preferate, de parcă ai folosi o camera foto DSLR. Ceea ce nu trebuie să uiţi însă este să ai cât mai multă grijă de noul tău telefon iPhone 7, situaţie în care recomandăm să arunci o privire şi peste diferitele tipuri de accesorii care pot proteja atât carcasa să elegantă, cât şi sistemul dual de camere pe care Apple îl propune pentru utilizatorii noului sau flagship. Ai nevoie de o husă de telefon şi de o carcasa care să-ţi protejeze gadgetul, pentru că nu-i aşa...selfie-urile se pot face şi când afară plouă torenţial sau când te afli într-o mare grabă pentru că îţi doreşti neapărat să surprinzi acel moment important al zilei. În acest caz, am contactat specialiştii de la Cat Mobile pentru câteva informaţii legate de felul în care ne putem proteja telefonul şi a păstra astfel impecabilă funcţionalitatea camerei foto a smartphone-ului iPhone 7. Am aflat că există o multitudine de variante de accesorii pentru acest telefon, foarte multe huse de telefoane din materiale speciale şi chiar selfie-stick-uri care ne vor uşura misiunea atunci când dorim să realizăm cel mai bun selfie posibil. Poţi achiziţiona de pe acest site oricând o husa pentru iPhone 7 de cea mai bună calitate şi la cele mai bune preţuri.

Husă iPhone 7 plus
Husă iPhone 7 plus

CatMobile.ro este un site cu o vastă experienţă în domeniul accesoriilor pentru telefoane mobile şi asigură suport informaţional continuu precum şi sprijin tuturor clienţilor săi chiar şi după achiziţionarea produselor de rigoare. Experţii site-ului ne-au explicat că husele de telefoane pot fi personalizate sau comandate special, astfel că există foarte mari şanse să beneficiaţi spre exemplu de aceaşi carcasa de telefon pe care o folosesc vedete precum Rihanna sau Margot Robbie sau de aceeaşi husa iPhone 7 Plus ca şi Kim Kardashian.


    Husă iPhone 7 plus
Husă iPhone 7 plus

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
trandafiri pixabay jpg
centrala jpeg
Liviu Rebreanu
sat rachis ziarulunirea png
singapore cazino infarct jpg
topor vechi fb jpg
eila adams topless new york profimedia jpg
Odihnă, flori, somn jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net