iPhone SE e scump pentru ce oferă! Telefoanele mai ieftine și mai bune

Ultima actualizare:

Dacă vă doriți un dispozitiv Android cu un raport calitate la fel de bun precum iPhone SE, merită să luați în considerare telefoanele din această listă.

După cum am mai scris, lansarea iPhone 6 a avut efecte foarte interesante asupra clienților Apple. Pe de o parte, mulți dintre aceștia s-au bucurat de noile ecrane de dimensiuni mai mari, iar compania a reușit, în același timp, să adune milioane de noi fani. De cealaltă parte, milioane de oameni cu iPhone 4S, 5 sau 5S au refuzat să facă pasul către iPhone-urile mai mari, considerând că 4 inci este dimensiunea ideală pentru un smartphone.

iPhone SE este, mai mult sau mai puțin, un iPhone 6S într-un corp de 5S. Diferențele majore sunt reprezentate de absența 3D Touch și a camerei cu stabilizare optică. Aparatul are un ecran de 4 inch cu rezoluție 1.136×640, care ascunde sub el un procesor Apple A9 64-bit și 2GB RAM. Spațiul de stocare este de 16 sau 64GB, iar serviciul Apple Pay este și el disponibil. Cea mai nouă veste este legată de camera foto. iPhone SE este cel mai mic smartphone capabil să filmeze la rezoluție 4K. De asemenea, include și un senzor de recunoaștere a amprentelor mai încet decât cel de pe iPhone 6S, însă aceasta nu va fi o problemă majoră.

Cu toate acestea, iPhone SE ar putea fi considerat primul telefon Apple cu un raport calitate/preț de excepție. De cealaltă parte, companii precum Samsung sau LG au lansat de foarte mult astfel de dispozitive pe piață. Astfel, am încercat să le includem mai jos pe cele mai bune pe care le puteți cumpăra în acest moment. Calculul pe care l-am efectuat a fost unul foarte simplu.

Vezi lista cu telefoane mai ieftine decât iPhone SE care merită toți banii

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net