Mai multă putere wireless. Cum a reușit Apple să aducă eleganța și în încărcarea telefonului

Apple aduce o actualizare pentru MagSafe Battery Pack, probabil, cel mai inovator mod de de a concepe o baterie externă.

Apple MagSafe
Apple MagSafe

Așadar, noul firmware oferă publicului șansa de a avea o experiență mai rapidă cu bateria portabilă, cu încărcare wireless. 

Cea mai recentă actualizare va aduce până la 7,5 W în momentul încărcării telefonului prin intermediul magneților din spatele dispozitivului. Asta va face ca iPhone-ul să se încarce mult mai mai repede decât versiunea anterioară

Cum va modifica asta modul în care îți încarci telefonul

Patch Note-ul din partea Apple detaliază că utilizarea acumulatorului MagSafe se concentrează asupra modului de încărcare de tip wireless a dispozitivului, din mers, față un cablu de jumătate de metru, care să-ți iasă din geantă.

De asemenea, se arată acum că utilizatorii îl pot încărca acum la o rată mai mare, în special cu o putere de 7,5 W pe care dispozitivul o poate scoate direct din actualizarea sa firmware recentă.

Citește și Povestea lui Domenic Iacovone, omul care a pierdut 650.000 de dolari din cauza unei probleme de pe iPhone

Potrivit publicației Mac Rumors, există o mulțime de metode pentru a actualiza acumulatorul MagSafe și va necesita doar trei lucruri: cablul de alimentare, acumulatorul MagSafe și un dispozitiv Apple.

Bateria portabilă wireless Apple MagSafe a fost lansată pentru publicul larg în iulie 2021, iar  asta a schimbat modul în care utilizatorii își pot alimenta telefoanele cu curent electric, fără a mai apela la bateriile portabile convenționale, care necesită fire.

MagSafe se atașează pe spatele iPhone-ului și se blochează singur, folosind magneți. Acesta se poate atașa și detașa cu ușurință de pe smartphone. De asemenea, ajută la evitarea utilizării portului de încărcare, care se poate uza după o utilizare îndelungată, de unde și importanța acestei funcții de încărcare wireless. 

Vezi și Antrenamente pentru mămici. Noile actualizări făcute de către Apple pentru sportivi

Acumulatorul MagSafe are o putere redusă de încărcare în versiunea sa originală, cu doar 5 wați, pentru iPhone. Deși acest lucru este suficient pentru a încărca dispozitivul la o rată adecvată și sănătoasă pentru bateria telefonului, este mai bine să ai putere suplimentară, dacă bateria o poate prelua fără probleme.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net