Mai multă putere wireless. Cum a reușit Apple să aducă eleganța și în încărcarea telefonului

Apple aduce o actualizare pentru MagSafe Battery Pack, probabil, cel mai inovator mod de de a concepe o baterie externă.

image
Apple MagSafe

Așadar, noul firmware oferă publicului șansa de a avea o experiență mai rapidă cu bateria portabilă, cu încărcare wireless. 

Cea mai recentă actualizare va aduce până la 7,5 W în momentul încărcării telefonului prin intermediul magneților din spatele dispozitivului. Asta va face ca iPhone-ul să se încarce mult mai mai repede decât versiunea anterioară

Cum va modifica asta modul în care îți încarci telefonul

Patch Note-ul din partea Apple detaliază că utilizarea acumulatorului MagSafe se concentrează asupra modului de încărcare de tip wireless a dispozitivului, din mers, față un cablu de jumătate de metru, care să-ți iasă din geantă.

De asemenea, se arată acum că utilizatorii îl pot încărca acum la o rată mai mare, în special cu o putere de 7,5 W pe care dispozitivul o poate scoate direct din actualizarea sa firmware recentă.

Citește și Povestea lui Domenic Iacovone, omul care a pierdut 650.000 de dolari din cauza unei probleme de pe iPhone

Potrivit publicației Mac Rumors, există o mulțime de metode pentru a actualiza acumulatorul MagSafe și va necesita doar trei lucruri: cablul de alimentare, acumulatorul MagSafe și un dispozitiv Apple.

Bateria portabilă wireless Apple MagSafe a fost lansată pentru publicul larg în iulie 2021, iar  asta a schimbat modul în care utilizatorii își pot alimenta telefoanele cu curent electric, fără a mai apela la bateriile portabile convenționale, care necesită fire.

MagSafe se atașează pe spatele iPhone-ului și se blochează singur, folosind magneți. Acesta se poate atașa și detașa cu ușurință de pe smartphone. De asemenea, ajută la evitarea utilizării portului de încărcare, care se poate uza după o utilizare îndelungată, de unde și importanța acestei funcții de încărcare wireless. 

Vezi și Antrenamente pentru mămici. Noile actualizări făcute de către Apple pentru sportivi

Acumulatorul MagSafe are o putere redusă de încărcare în versiunea sa originală, cu doar 5 wați, pentru iPhone. Deși acest lucru este suficient pentru a încărca dispozitivul la o rată adecvată și sănătoasă pentru bateria telefonului, este mai bine să ai putere suplimentară, dacă bateria o poate prelua fără probleme.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
drutu angelin george disparut jpg
vagner jpg
image
image
image
image
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg