Metoda simplă prin care îți poți controla lumina din casă prin telecomandă

#Best buys
image

Sunt câteva soluții simple prin care vă puteți instala în casă sisteme inteligente. Vorbim de acele dispozitive prin care vă puteți activa sau dezactiva diverse dispozitive și utilități din casă de la distanță. În acest articol vă explicăm cât de ușor puteți să aveți un sistem de iluminare inteligent, controlat de la distanță sau prin touchscreen. 

Mai întâi să începem cu începem cu întrerupătoarele. Vă dăm ca exemplu un model Livolo cu touchscreen. Acesta are o suprafață din sticlă crystal, rezistentă la zgârieturi, umezeală sau praf. Pe lângă utilitatea sa, oferă și un plus de rafinament în casă datorită design-ului său futurist. 

Senzorul tactil este extrem de precis, identic cel de pe un smartphone. Nu se decolorează și este rezistent la umezeală. Ledurile roșii și albastre indică dacă întrerupătorul este deschis sau închis. Ledul roșu indică faptul că întrerupătorul este pornit, iar cel albastru că este oprit.

Se potrivește atât în case, cât și în birouri, restaurante, săli de conferință sau hoteluri. Se montează în doze modulare pentru 3 module, iar șuruburile sunt incluse în pachet. 

Mai multe detalii despre aceste întrerupătoare inteligente precum și o ofertă de prețuri puteți găsi accesând ACEST LINK

image

Lumina se închide și se stinge printr-o simplă atingere. De asemenea, se poate controla atât prin telecomandă, cât și vocal prin aplicații precum Google Home sau Amazon Alexa. Pentru acest tip de control aveți nevoie de un Hub Wi-Fi, precum modelul BroadLink RM4 Pro, care este compatibil cu Google Home sau Alexa. 

image

Prin intermediul acestui hub controlați dispozitivele cu infraroșu și cele radio de pe smartphone. Cu ajutorul aplicației puteți porni sau opri de la distanța atât lumina cât și alte aparate sau le puteți programa când să funcționeze și când să se oprească. 

Toate operațiunile se pot face, cu ușurință prin intermediul aplicației mobile. Suportă peste 80.000 de dispozitive, inclusiv televizoare, aparate de aer condiționat, perdele și jaluzele electrice, lămpi sau dispozitive audio. Puteți crea scene personalizate, ce pot fi controlate de la distanță. Mai multe detalii despre acest aparat precum și o ofertă de preț puteți găsi - LA ACEST LINK

image

Cei cărora le place simplitate și nu vor să se piardă prea mult în setări și aplicații, pot alege varianta prin care își pot controla lumina din casă cu o telecomandă. Touch Livolo este compatibilă cu întrerupătoarele Livolo cu funcție wireless. Puteți acționa luminile cu o simplă atingere. Are capacitatea de a controla până la 27 de circuite electrice. Cu ajutorul acestui dispozitiv poate fi controlate luminile, draperiile electrice, ușile de garaj și orice alte dispozitive cu acționare electrică. 

Potrivit specificațiilor tehnice se pot face setări pentru 3 camere, controlează până la 27 de dispozitive din casă, are 6 opțiune de setare a scenelor și reglează intensitatea luminoasă. Mai multe detalii despre această telecomandă, dar și o ofertă de preț puteți vedea accesând - ACEST LINK

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net