Metoda simpl─â prin care ├«╚Ťi po╚Ťi controla lumina din cas─â prin telecomand─â

#Best buys
image

Sunt c├óteva solu╚Ťii simple prin care v─â pute╚Ťi instala ├«n cas─â sisteme inteligente. Vorbim de acele dispozitive prin care v─â pute╚Ťi activa sau dezactiva diverse dispozitive ╚Öi utilit─â╚Ťi din cas─â de la distan╚Ť─â. ├Än acest articol v─â explic─âm c├ót de u╚Öor pute╚Ťi s─â ave╚Ťi un sistem de iluminare inteligent, controlat de la distan╚Ť─â sau prin touchscreen. 

Mai ├«nt├ói s─â ├«ncepem cu ├«ncepem cu ├«ntrerup─âtoarele. V─â d─âm ca exemplu un model Livolo cu touchscreen. Acesta are o suprafa╚Ť─â din sticl─â crystal, rezistent─â la zg├órieturi, umezeal─â sau praf. Pe l├óng─â utilitatea sa, ofer─â ╚Öi un plus de rafinament ├«n cas─â datorit─â design-ului s─âu futurist. 

Senzorul tactil este extrem de precis, identic cel de pe un smartphone. Nu se decolorează și este rezistent la umezeală. Ledurile roșii și albastre indică dacă întrerupătorul este deschis sau închis. Ledul roșu indică faptul că întrerupătorul este pornit, iar cel albastru că este oprit.

Se potrive╚Öte at├ót ├«n case, c├ót ╚Öi ├«n birouri, restaurante, s─âli de conferin╚Ť─â sau hoteluri. Se monteaz─â ├«n doze modulare pentru 3 module, iar ╚Öuruburile sunt incluse ├«n pachet. 

Mai multe detalii despre aceste ├«ntrerup─âtoare inteligente precum ╚Öi o ofert─â de pre╚Ťuri pute╚Ťi g─âsi acces├ónd ACEST LINK

image

Lumina se ├«nchide ╚Öi se stinge printr-o simpl─â atingere. De asemenea, se poate controla at├ót prin telecomand─â, c├ót ╚Öi vocal prin aplica╚Ťii precum Google Home sau Amazon Alexa. Pentru acest tip de control ave╚Ťi nevoie de un Hub Wi-Fi, precum modelul BroadLink RM4 Pro, care este compatibil cu Google Home sau Alexa. 

image

Prin intermediul acestui hub controla╚Ťi dispozitivele cu infraro╚Öu ╚Öi cele radio de pe smartphone. Cu ajutorul aplica╚Ťiei pute╚Ťi porni sau opri de la distan╚Ťa at├ót lumina c├ót ╚Öi alte aparate sau le pute╚Ťi programa c├ónd s─â func╚Ťioneze ╚Öi c├ónd s─â se opreasc─â. 

Toate opera╚Ťiunile se pot face, cu u╚Öurin╚Ť─â prin intermediul aplica╚Ťiei mobile. Suport─â peste 80.000 de dispozitive, inclusiv televizoare, aparate de aer condi╚Ťionat, perdele ╚Öi jaluzele electrice, l─âmpi sau dispozitive audio. Pute╚Ťi crea scene personalizate, ce pot fi controlate de la distan╚Ť─â. Mai multe detalii despre acest aparat precum ╚Öi o ofert─â de pre╚Ť pute╚Ťi g─âsi - LA ACEST LINK

image

Cei c─ârora le place simplitate ╚Öi nu vor s─â se piard─â prea mult ├«n set─âri ╚Öi aplica╚Ťii, pot alege varianta prin care ├«╚Öi pot controla lumina din cas─â cu o telecomand─â. Touch Livolo este compatibil─â cu ├«ntrerup─âtoarele Livolo cu func╚Ťie wireless. Pute╚Ťi ac╚Ťiona luminile cu o simpl─â atingere. Are capacitatea de a controla p├ón─â la 27 de circuite electrice. Cu ajutorul acestui dispozitiv poate fi controlate luminile, draperiile electrice, u╚Öile de garaj ╚Öi orice alte dispozitive cu ac╚Ťionare electric─â. 

Potrivit specifica╚Ťiilor tehnice se pot face set─âri pentru 3 camere, controleaz─â p├ón─â la 27 de dispozitive din cas─â, are 6 op╚Ťiune de setare a scenelor ╚Öi regleaz─â intensitatea luminoas─â. Mai multe detalii despre aceast─â telecomand─â, dar ╚Öi o ofert─â de pre╚Ť pute╚Ťi vedea acces├ónd - ACEST LINK

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
Vladimir Putin FOTO AFP
image png
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG
iohannis erdogan 2 jpg
orban zelenski jpg