Microsoft Paint va fi eliminat de pe viitoarele versiuni de Windows

Ultima actualizare:

    Microsoft Paint
Microsoft Paint

Câți dintre voi vă mai amintiți de contactul cu vechile calculatoare? Atunci când deschideai un sistem Windows 98 fără conexiune la Internet și nu știai ce să faci cu el. În tinerețe, atunci când nu aveam PC acasă și puneam mâna pe așa ceva câte una-două ore pe săptămână, la școală, reacția mea implicită era să dau dublu click pe Microsoft Paint, scrie Playtech.ro.

Mi se părea fascinant cum puteai să desenezi din pensulă și creion, cum puteai să creezi forme implicite și apoi să le umpli cu orice culoare vrei tu. Paint a făcut parte din viața noastră la un moment dat, fie că ne-a plăcut sau nu, fie că ne mai amintim sau nu. Însă se pare că toată aventura se apropie de sfârșit. Microsoft se pregătește să omoare progrămelul care a alungat plictiseala anilor ’90. Odată cu noul update al lui Windows 10, Creators Update, Paint va înceta să mai fie o aplicație ”suportată”. Îl vom putea găsi în continuare pe restul versiunilor mai vechi de Windows, cât și pe nou Windows 10, însă acesta e începutul sfârșitului.

Dacă un program este trecut pe linie moartă și nu mai primește update-uri, înseamnă că zilele sale sunt numărate. Microsoft a procedat în acest fel cu Paint și a inclus informația într-o listă de feature-uri pe care urmează să le vedem înlăturate din noua versiune. Chiar dacă celebrul Microsoft Paint nu a rupt niciodată gura târgului, el a fost mereu folositor la operații simple, de rutină, precum un print-screen sau un copy-paste.

Citeste mai multe AICI

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net