Donald Trump își lansează propria platformă „Truth Social”. De unde poți descărca aplicația

Noua platformă de socializare a fostului președinte american Donald Trump, „Truth Social”, a început să devină disponibilă luni, cu o lansare ce este planificată pentru această săptămână.

donald trump shutterstock 1427778506 jpeg

Donald Trump a fost interzis de pe o serie de platforme de social media , inclusiv YouTube, Twitter și Facebook, de mai bine de un an.

Interdicția lui Trump are ca bază atacul asupra Capitoliului SUA din 6 ianuarie 2021, acesta fiind acuzat că a postat mesaje care incita la violență.

Când va fi disponibilă aplicația

Aplicația a fost disponibilă pentru descărcare cu puțin timp înainte de miezul nopții în App Store, de la Apple, și a fost descărcată automat pe dispozitivele iPhone ce aparțin utilizatorilor care au precomandat aplicația.

Unii utilizatori au raportat fie că au avut probleme la înregistrarea unui cont, fie că au fost adăugați pe o listă de așteptare, cu un mesaj care le spunea că acest lucru se datorează „cererii masive”

Duminică, App Store le permitea utilizatorilor din SUA să precomandă aplicația înainte de lansarea de luni, potrivit The Wrap.

Platformă pentru voci „anulate”.

Într-un interviu cu Fox News duminică, directorul executiv al Trump Media & Technology Group, Devin Nunes, a declarat că platforma își propune să devină pe deplin operațională în SUA până la sfârșitul lunii martie.

„Va fi minunat, pentru că vom primi atât de mulți oameni care vor fi pe platformă”, a spus Nunes, fost reprezentant republican al SUA și loial lui Trump.

image

Vorbind despre oamenii care au făcut precomandă, Nunes a spus: „Este de fapt foarte emoționant pentru mine să văd oameni care sunt pe platformă cărora li s-a anulat vocea”.

Platforma pretinde că susține libertatea de exprimare și speră să atragă utilizatori care simt că opiniile lor sunt suprimate pe platforme mai consacrate.

TMTG are fonduri de 1,25 miliarde de dolari, pe care le va folosi pentru a concura cu o serie de alte platforme dedicate rețelelor sociale, cum ar fi Gettr, Parler și Gab.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net