Nokia ucide speranțele fanilor: nu lansează noile telefoane prea curând

Ultima actualizare:

    Nokia
Nokia

Microsoft are exclusivitate pe numele Nokia doar până în anul 2016, dar s-ar putea să avem mai mult de așteptat până vom revedea un telefon cu brandul Nokia.

Microsoft a eliminat de curând numele Nokia de pe dispozitivele mobile Lumia. În ciuda faptului că anunțaseră că telefoanele entry-level ar urma să păstreze brandul Nokia, primul telefon Microsoft Lumia este un telefon low-end. Se zvonea, totuși, că Nokia ar urma să revină cu un telefon pe viitor. Compania încă este o entitate diferită de Microsoft, iar mare parte din patentele lor au fost păstrate. Ultima declarație a CEO-ului Nokia contrazice zvonurile, acesta din urmă anunțând că Nokia se va concentra pe afacerile pe care încă le mai deține.

Există și vești bune pentru cei care vor să revadă numele Nokia pe smartphone-uri. Aparent există un interes foarte mare pentru acest brand, iar multe companii sunt interesate de a obține o licență. În acest fel, telefoanele Nokia ar putea reapărea la un punct în viitorul extrem de îndepărtat. Totuși, pentru moment, va trebui să vă împăcați cu ideea că Microsoft Lumia va fi prezent o vreme.Acestea nu sunt neapărat vești rele. De curând, Microsoft a anunțat că toate dispozitivele cu Windows Phone 8.1 vor primi Windows Phone 10, o mișcare interesantă având în vedere antecedentele Microsoft.

Află totul despre planurile Nokia de la Playtech

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net