Noutate pe Instagram. Meta pregătește un mod de a te transpune în 3D

După mai multe actualizări pe care Facebook și Instagram le-a pregătit pentru utilizatorii lor, se pare că Meta se pregătește să te ajute să te exprimi mult mai liber, cu ajutorul avatarelor 3D.

Instagram 3d avatar png

Meta propune să aducă avatarele 3D și pe Instagram și, de asemenea, să ofere avatare actualizate pentru Facebook și Messenger. Utilizatorii din Statele Unite, Canada și Mexic se pot afișa sub forma unor stickere, care le vor imita trăsăturile naturale Acestea vor putea fi folosite pentru postările de pe feed, fotografii de profil și multe altele.

Exprimă-te folosind avatarele 3D

Actualizarea adaugă implanturi și aparate auditive supraear în mai multe culori pe toate platformele, inclusiv VR. Actualizarea aduce și scaunele cu rotile, care pot apărea în stickerele 3D, în conversațille de pe Messenger, Instagram Stories și mesaje private. Meta îmbunătățește, de asemenea, și aspectul avatarurilor prin ajustarea anumitor forme ale feței pentru a le face să pară mai autentice. Compania spune că intenționează să continue să adauge mai multe articole pentru a-ți edita avatarul.

„Actualizăm avatarurile Meta cu mult mai multe expresii, fețe și nuanțe ale pielii, precum și adăugarea scaune cu rotile și aparate auditive”, a declarat CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, conform techcrunch.

”Începem să experimentăm și cu îmbrăcămintea digitală. Îți poți folosi avatarul pe Quest, Facebook, Instagram și Messenger. Într-o zi vei avea mai multe avatare, de la expresive la fotorealiste. Aștept cu nerăbdare să distribuim mai multe în curând.”, a mai adăugat acesta.

Odată cu noua actualizare, utilizatorii pot acum să aducă același avatar pe toate platformele Meta, inclusiv VR. Fiecare modificăre pe care utilizatorii le fac avatarului lor de pe Facebook și Messenger va apărea automat și pe Instagram. Utilizatorii au încă opțiunea de a crea diferite avatare pentru diferite platforme. Meta spune că, de-a lungul timpului, scopul său este de a face mult mai ușor pentru utilizatori să își mute avatarul dintr-o platformă pe alta și intenționează să împărtășească mai multe actualizări în acest sens, în viitor.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
ramona badescu jpeg
Tate  jpg
index (1) webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
mira 10 jpg
nicolae alina romaniei binder jpg
image png
mire si mireasa cu verighete freepick jpg
summer well 2019 jpeg
index (19) webp