Nu ignora această alertă Apple! Ascunde o funcție ce te poate salva de hackeri

iPhone-ul tău are o funcție cu adevărat extraordinară care te poate salva de atacurile cibernetice și tot ce trebuie să faci ca s-o activezi este să fii atent la o simplă alertă. 

image

Funcția se numește Conectare cu Apple – și este posibil să o fi folosit deja. Apare atunci când navigați pe web, în ​​special când vă înregistrați pentru prima dată pe site-uri web sau aplicații. Este o modalitate de a vă conecta la site-uri web cu ID-ul dvs. Apple și, cel mai important, vă permite să vă ascundeți e-mailul.

Conectați-vă cu Apple este modalitatea rapidă, ușoară și mai privată de a vă conecta la aplicații și site-uri web terță parte folosind ID-ul Apple pe care îl aveți deja”, a explicat Apple.

Cum vă protejează noua funcție Apple

Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă mai partajați e-mailul sau să vă conectați cu conturile de rețele sociale. În cele din urmă, asta înseamnă că site-urile web au mai puține informații despre tine, ceea ce îngreunează viața și hackerilor.

Sistemul Hide My Email de la Apple este integrat direct pentru a vă conecta cu Apple. Acesta creează și partajează o adresă de e-mail unică și aleatorie, care va redirecționa către e-mailul personal.

Deci, puteți fi în continuare contactat de un site web, dar nu va ști adresa dvs. de e-mail reală. Apple spune că sistemul său de Conectare cu Apple nu vă va urmări nici pe măsură ce utilizați aplicațiile, notează The Sun

Întregul sistem este bazat pe autentificare în doi pași, astfel încât să vă puteți conecta folosind Face ID sau Touch ID. Conectarea cu Apple nu este disponibilă în fiecare regiune, din păcate.

Dar dacă este disponibil, îl veți vedea pe o aplicație sau un site web la înscriere.

Configurarea durează doar câteva secunde și vă conectați folosind Face ID sau Touch ID pe iPhone. Dacă nu vedeți un buton pentru a vă conecta cu Apple, înseamnă că aplicația sau site-ul web nu îl acceptă încă.

De asemenea, nu puteți utiliza funcția dacă aveți sub 13 ani. Utilizatorii Apple își pot verifica oricând Conectarea cu aplicațiile Apple.

Cum activați funcția Apple pe iPhone

Pe iPhone, pur și simplu accesați Setări, apoi atingeți-vă numele.

Apoi accesați Parolă și securitate și apoi atingeți Aplicații folosind ID-ul Apple.

Funcțiile «Conectați-vă cu Apple» și «Ascundeți e-mailul meu» au aproximativ doi ani, dar acum multe alte site-uri le folosesc.

Așa că nu a fost niciodată mai ușor să utilizați aceste funcții pentru a vă proteja mai bine. 

De asemenea, puteți dezactiva oricând ID-ul Apple pentru a vă reconecta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
Alexia Eram (6) jpg
David Beckham
image
image
image
image
maicuta falsa anunt internet 0 jpeg
vaccin covid jpeg
accident balcic jpg
MUGUR ISARESCU foto inqaum photos octav ganea
image png
scumpiri alimente 2019 jpeg