Nunți tradiționale, în pas cu tehnologia. Unde își va face un cuplu din India nunta

Noul univers virtual, Metaverse, a luat cu asalt toți pasionații de tehnologie, mulți dintre aceștia considerând că reprezintă viitorul interacțiunii dintre oameni. Acesta a fost cazul și unui cuplu din India, care și-a programat nunta în noul univers virtual.

image

Din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de Sars-Cov-2, doi tineri din India se pregătesc să-și țină nunta în Metaverse. Dinesh şi Janaganandhini, cei doi tineri, doreau să-și țină nunta la orașul natal, Tamil Nadu, dar din cauza infecțiilor crescute de Covid-19, în cadrul nunților nu pot participa mai mult de 100 de persoane, scrie Adevărul

Nunta în Metaverse, un nou trend

Așadar, dorind să petreacă cel mai important eveniment al relației lor alături de toți prietenii, cei doi se pregătesc să-și țină nunta în Metaverse, creat de Facebook.

Cei doi au transmis că nunta lor va avea peste 2.000 de persoane, iar cea mai bună alternativă ar fi universul virtual dezvoltat de către compania Meta, cunoscută drept și Facebook. Ca tematică, cei doi tineri s-au gândit la Harry Potter, amândoi fiind fani înfocați al seriei. La nuntă vor putea participa toți cei 2.000 de invitați prin intermediul unui laptop sau telefon mobil.

Metaverse este noul univers virtual dezvoltat de către Facebook, un loc 3D în care oamenii se pot întâlni și pot efectua mai multe activități în același timp. Pentru a pregăti tematica nunții, mirele a apelat o companie specializată, cunoscută drept și TardiVerse.

Platforma va permite celor 2.000 de participanți să ia parte la eveniment și, de asemenea, și tătălui lui Janaganandhini, care a decedat. Tătal mirelui va fi prezent prin intermediul unui avatar 3D, care le va oferi binecuvântarea pentru a-și uni destinele.

Metaverse, considerat viitorul rețelelor sociale

În termen larg, termenul de Metaverse se referă la orice univers 3D digital în care persoanele pot participa în mod direct la ecosistemul prezentat în cadrul acestuia. Prin prezentarea platformei Metaverse de către Mark Zuckerberg, termenul Metaverse a început să fie utilizat în mod frecvent. Noul univers virtual al lui Zuckerberg, CEO-ul Meta, promite că persoanele se vor putea întâlni, călători sau chiar efectua diverse activități specifice jocurilor video, totul din confortul propriului fotoliu.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net