Placa ta video poate face asta? Cum te joci la rezoluție 4K pe un monitor full HD

Mult timp am crezut că unealta perfectă pentru gaming este o consolă, dar jocurile noi şi mai puţin noi arată semnificativ mai bine cu noua GeForce GTX 960.

Numărul gamerilor este în continuă expansiune de la an la an. Această pasiune nici măcar nu mai este dedicată doar persoanelor tinere. Indiferent dacă se joacă pe smartphone, tabletă, consolă sau PC, oameni de toate vârstele se relaxează prin această activitate în fiecare zi. În mod evident, jucătorii se împart în două categorii, cei care se joacă pentru a se destinde câteva minute pe zi şi cei care simt nevoia să se joace câteva ore pe zi. Unii ar putea-o clasifica drept un viciu, dar această pasiune este un refugiu perfect după o zi de muncă. Secretul se află în condiţiile în care este manifestată.

Grafica jocurilor este din ce în ce mai realistă, din păcate ai nevoie de un hardware performant pentru a o experimenta. Nu contează dacă vorbim de cel mai nou Battlefield sau Assassin’s Creed. Povestea din astfel de titluri rezonează mult mai bine cu cel care ţine controller-ul în mână dacă este randată pe ecran prin intermediul unei plăci video suficient de puternice. Într-o anumită măsură, si consolele au trebuit să fie actualizate pentru a putea face față cerințelor.

Pe de altă parte însă, ...

Află totul despre noile plăci video care te lasă să joci la rezoluție maximă

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg