Reduceri consistente la telefoane la cel mai mare magazin online

Ultima actualizare:

Campania Revoluția Prețurilor înseamnă reduceri la produsele din toate categoriile disponibile la cel mai mare magazin online.

Campania, organizată de eMAG, înseamnă trei zile de reduceri de până la 50% la gadgeturi, electrocasnice sau chiar mobilă și haine. Mai jos am selectat câteva telefoane din ofertă care au prețuri bune și specificații pe măsură.

Samsung Galaxy S6 

Samsung Galaxy S6 are un display de 5,1 inci și rezoluție QHD, deținând la un moment dat recordul pentru cel mai mare număr de pixeli per inci. Sub ecran se află un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, fabricat chiar de Samsung, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare care variază între 32 și 128GB. Este unul dintre cele mai frumoase telefoane create de Samsung vreodată și cea mai mare surpriză a anului trecut. Camera foto este absolut senzațională, iar telefonul îl poți cumpăra la reduceri. 

UTOK Q45 este un telefon ieftin, dar cu specificații bune, care îi va satisface pe utilizatorii fără pretenții. Este un smartphone Dual SIM, cu procesor quad core, ecran IPS de 4.5”, 1 GB RAM, camera de 5 megapixeli si sistem de operare Android 4.4 KitKat. Nu este flagship-ul pe care toți producatorii îl promit, însă procesorul cu patru nuclee este potrivit pentru acțiunile pe care majoritatea utilizatorilor obișnuiți le fac cu telefonul lor: Facebook, browsing, mail și comunicare prin aplicatii specializate. Are o reducere de aproape 50%, fiind smartphone-ul cu cea mai mare tăiere de preț din ofertă. 

Vezi reducerile eMAG la telefoane cu ocazia Revoluția Prețurilor

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net