Samsung s-a autodepășit: te vei îndrăgosti imediat de noul lor telefon

Ultima actualizare:

    Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy Note 5

Samsung Galaxy Note 5 a fost lansat în urmă cu două săptămâni, alături de Samsung Galaxy S6 edge +, al cărui review este deja disponibil aici. Ne-am jucat și cu frățiorul cu ”sabie” zilele astea și avem de zis numai de bine, lucru care nu se întâmplă foarte des.

Samsung este, fără doar și poate, cel mai mare jucător de pe piața smartphone-urilor, liderul telefoanelor Android, principalul adversar al Apple și una dintre cele mai recunoscute companii la nivel global.

Totuși, nu am fost niciodată un mare fan al produselor făcute de ei, cel puțin nu când vine vorba de smartphone-uri. Mi s-a părut mereu că Samsung este compania care trece, perpetuu, printr-o criză existențială manifestată prin indecizia de a se afișa drept un producător premium, un producător de buget sau un producător de clone.

Introducere Samsung Galaxy Note 5

După ce am urmărit lansarea Note 5 și S6 edge +, am rămas ușor dezamăgit. Dacă în anii trecuți erau diferențe majore între gama S și cea Note (performanță, cameră, display etc), anul acesta am văzut doar dispozitive ceva mai mari, aproape identice cu cele lansate cu câteva luni înainte. Dar, vai, cât m-am înșelat. Până să vă explic de ce, să trecem rapid prin specificații.

Vezi aici de ce este considerat Samsung Galaxy Note 5 unul dintre cele mai bune telefoane de pe piață.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net