Topul celor mai bune telefoane cu cameră în 2022. Cine e pe primul loc

Când cumperi un smartphone, unul dintre criteriile principale după care îl alegi îl reprezintă camera. Practic, vrei să știi dacă telefonul face fotografii bune și video-uri clare. Iată, potrivit specialiștilor ncet.com, care sunt cele mai bune telefoane cu cameră în prezent. 

image

Cel mai bun sistem de camere - iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max de la Apple, în valoare de 1.099 USD, are trei camere spate, care include o cameră principală cu unghi larg, o cameră teleobiectivă cu zoom optic de 2,5x și o cameră cu unghi ultra-larg de 0,5x. 

Cele trei camere combinate cu procesarea Smart HDR, Deep Fusion și Night Mode de la Apple te ajută să faci fotografii extraordinare dinamice și cu detalii excelente. 12 Pro Max este dotat cu funcția ProRaw de la Apple, destinată profesioniștilor și pasionaților de aparate foto. ProRaw vă oferă personalizarea unui fișier brut infuzat cu inteligența foto computațională a iPhone-ului. Rezultatele sunt impresionante. 

12 Pro Max excelează și în ceea ce privește calitatea imaginii video. Datorită unui nou senzor mai mare de pe camera sa principală și unui senzor lidar care ajută la focalizarea automată, iPhone-ul este unul dintre cele mai bune atunci când vine vorba de înregistrarea video în situații de lumină scăzută. În plus, camera frontală funcționează la același nivel cu camera principală din spate și oferă un mod portret și un mod nocturn. iPhone 12 Pro Max oferă cea mai bună experiență generală a camerei pe care o puteți cumpăra în prezent. 

Cele mai frumoase fotografii - Google Pixel 5 pentru fotografii 

Când Google Pixel 5, de 700 de dolari, a fost lansat în octombrie, mulți oameni sperau că Google va actualiza camerele și mai drastic. Dar, în timpul utilizării, telefonul echipat cu 5G realizează imagini clare și vibrante, cu un efect HDR puternic, astfel încât fotografiile au detalii și contrast excelente. Google Pixel 5 vine echipat cu o cameră cu unghi larg și cu unghi ultralarg (care a înlocuit camera teleobiectivă pe Pixel 4 din anul 2020). Modul Portret și caracteristica Vedere nocturnă sunt capabile de rezultate uluitoare,. Calitatea filmării video este îmbunătățită față de Pixel 4.

image

Cele mai bune video-uri - iPhone 12 Pro Max 

iPhone 12 Pro Max înregistrează cea mai bună calitate video. Chiar dacă videoclipurile nu depășesc 4K, calitatea imaginii videoclipurilor este constant clară, cu o gamă dinamică excelentă, mai ales în HDR. Performanța video în condiții de lumină slabă este ajutată de senzorul mare al camerei principale al modelului 12 Pro Max, stabilizarea bazată pe senzor și senzorul lidar pentru autofocus. 

image

Cele mai bune fotografii de noapte - Google Pixel 5

Majoritatea telefoanelor emblematice lansate în 2020 au fost echipate cu o funcție de modul noapte care poate combina o serie de imagini luate în câteva secunde (până la un minut) într-o singură fotografie. Avantajul este că obțineți o fotografie care are un zgomot de imagine relativ scăzut, o expunere mai luminoasă și detalii mai bune. Fiecare mod de noapte funcționează puțin diferit. Google Pixel 5 și caracteristica sa Night Sight sunt preferatele noastre. Telefonul realizează  fotografii uimitoare în lumină scăzută, care se îndreaptă spre un aspect „hiper-real” față de modul de noapte concurent al iPhone 12 Pro. Pixel 5 are, de asemenea, un mod dedicat de astrofotografie care se activează automat atunci când camera detectează că scena este suficient de întunecată. Înseamnă că poți face fotografii cu un cer înstelat doar cu telefonul tău. Google a adăugat chiar și posibilitatea de a face o fotografie în modul Portret în timp ce utilizați Night Sight.

image

Cea mai bună cameră pliabilă - Samsung Galaxy Z Fold 2

Prin natura construcției lor, telefoanele pliabile vin cu compromisuri. Pentru că au aproape jumătate din grosimea unui telefon obișnuit, camerele foto trebuie și ele reconsiderate. Și de aceea este deosebit de impresionant că Samsung Galaxy Z Fold 2 are un sistem de cameră foarte bun. Dispune de un sistem de trei camere (wide, ultra-wide, teleobiectiv).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net