Telefonul anului 2017: iPhone X vs. Razer Phone vs. OnePlus 5T

simeon stalpnicul png
Samsung Galaxy A5-2018

Foarte multe smarphone-uri cu specificații de top au fost lansate în 2017, dar unele dintre cele mai performante sunt iPhone X, Razer Phone, OnePlus 5T, scriu cei de la Playtech.ro.

Într-un ocean de telefoane mobile care ajung să fie promovate în fiecare săptămână, doar câteva sunt cele la care visează un număr impresionant de utilizatori. Pentru ca un telefon să aibă succes în 2017, trebuie să ofere internauților combinația perfectă dintre un design atrăgător, specificații de top și o performanță remarcabilă în privința abilităților de captură foto.

Indiferent cât de mult vor evolua smartphone-urile și cât se vor micșora ramele, întotdeauna vor exista cei care își vor achiziționa un telefon pe criterii de performanță. Tocmai din acest motiv, companii precum Razer s-au aruncat la a afirma că al lor este unul dintre puținele smartphone-uri menite pentru gaming. Aceeași afinitate pentru performanță a utilizatorilor duce la realizarea unor teste comparative precum cel de mai sus.

Creația celor de la PhoneBuff, acest test în format video pune pe aceeași linie iPhone X, Razer Phone și recent anunțatul OnePlus 5T. Deși aparatele împărtășesc câteva particularități de performanță, un lucru este sigur. Cantitatea de memorie RAM este cu totul alta. În timp ce iPhone X se rezumă la 3GB RAM, Razer Phone și OnePlus 5T incorporează nu mai puțin de 8GB RAM. Ca referință, până la această oră, nici un telefon nu a avut mai mult de 8GB. Nu trebuie neglijat nici faptul că Razer Phone este singurul al cărui display suportă o rată de reîmprospătare de 120Hz.

Vezi VIDEO si află care este cel mai performant telefon al momentului!

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
zanni
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
BeFunky collage (26) jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
grau FOTO Shutterstock
Rausor, statiunea din Retezat  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (13) JPG
image
image
image
image
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg
belly gdec03de07 1920 jpg