Telefonul care îți arată că nu trebuie să arunci banii pe modele scumpe! Îl vezi și îl vrei pe loc!


    Samsung Galaxy A5-2018
Samsung Galaxy A5-2018

Cei de la Samsung au Galaxy A5-2018 în lucru, asta e cert, și ultimele imagini apărute online cu acesta îți arată la ce să te aștepți, scrie Playtech.ro. 

Samsung Galaxy A5, foarte probabil, va fi lansat la începutul anului viitor și va prelua, ca design și funcționalități, de la seria Galaxy S, cum s-a întâmplat în toți anii de până acum. Totuși, merită menționat că această serie Galaxy A a evoluat foarte mult, mai ales la nivelul designului, și acum chiar merită avut în vedere.

Samsung Galaxy A5 (2018) ar urma să aibă procesor Snapdragon 660, cel mai puternic procesor mid-range de la Qualcomm, ecran de 18,5:9 și Android 7.1.1 Nougat cu interfața Samsung. Contează foarte mult procesorul, pentru că sunt puține telefoane cu Snapdragon 660 și performanța lui este destul de aproape de modelele de top, după cum scrie ComputerBlog. În România vor ajunge modelele cu Exynos mai repede, iar aici vorbim de un procesor Exynos 7885 , de asemenea foarte performant.

Pe lângă ecranul alungit, Infinity Display, noul device va avea și butonul Bixby, pentru că gigantul sud-corean urmărește să crească numărul de utilizatori ai asistentului digital. Informații consistente nu prea sunt despre camera foto. Deja Galaxy Note 8 are un sistem dual. Cel mai probabil, pentru că vorbim de-o replică mai ieftină a Samsung Galaxy S8, va fi o cameră simplă cu 12 megapixeli. Măcar scannerul de amprentă va rămâne.

Vezi tot ce are special telefonul ieftin de la Samsung: Galaxy A5 (2018)

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
catalin florin olar jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
image
image
image
image
image
image
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg
Charles, William și Harry jpg
catalin florin olar jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
sfintii trei ierarhi 1 jpeg