Top 10 lucruri pe care trebuie să le știi despre Huawei P20 Lite

#Best buys
image

Smartphone-ul Huawei P20 Lite este unul dintre cele mai populare telefoane în România. În acest articol vă prezentăm câteva lucruri interesante pe care trebuie să le știi despre acest telefon. În ceea ce privește aspectul, Huawei P20 Lite atrage prin carcasele sale lucioase, existând, pe lângă de acum clasicul platinum gold și negru (midnight black), o variantă pe albastru (klein blue) sau roz (sakura pink). 

Ecranul are o dimensiune de 5,84 inci, de ajuns pentru a naviga cu lejeritate pe internet, pentru citit chiar și cărți în format digital, dar și pentru a vedea clipuri de pe Youtube sau chiar filme dacă ești la un drum lung, în tren, autocar sau avion. Display-ul este Full HD, la o rezoluție de 2280 X 1080, și reușește să redea culori vibrante.   

Camera frontală de pe Huawei P20 Lite are un unghi mai larg decât cele de pe modelele anterioare. Cei 16 megapixeli sunt de ajuns pentru a realiza selfie-uri de calitate superioară. Portretele și prim-planurile pot fi retușate cu ajutorul funcțiilor de retușare 3D, care folosesc recunoașterea inteligentă și maparea facială pentru a ajusta luminile și umbrele. 

Huawei P20 Lite face fotografii bune și în condiții de luminozitate scăzută. Acest lucru se întâmplă datorită tehnologiei LCD lumină-inteligentă. Fotografiile devin clare și luminoase datorită spectrului de 11 temperaturi de culoare, care reechilibrează inteligent lumina în diferite moduri de iluminare, cu 4 in 1 light fusion. 

Camera dual-lens a telefonului Huawei P20 lite este proiectată să capteze mai multă lumină și să măsoare adâncimea câmpului, permițând să faceți fotografii clare și rapide în orice condiții. 

Huawei P20 Lite se deschide cu privire 

Huawei P20 Lite se deschide dintr-o privire. Vă uitați la ecran și în mai puțin de o secundă, 800 de milisecunde mai exact, puteți accesa telefonul rapid și în singuranta. Algoritmii complecși și datele de comparare facială care garantează recunoașterea feței, asigură un grad înalt de protecție a pozelor și filmărilor împotriva intrușilor. Asta înseamnă că telefonul nu poate fi deblocat când dormi sau prin intermediul unei fotografii.

Tehnologia de încărcare rapidă de înaltă tensiune 9V2A vă permite să reîncărcați rapid și în siguranță, atunci cand va grăbiți. Pierderile de energie sunt reduse la minimum, iar durata de viață a bateriilor este extinsă.

Smartphone-ul Huawei P20 Lite are încorporat și Bluetooth dual, care e o necesitate pentru multitaskers. Acest lucru înseamnă că puteți rămâne conectat la telefon în timpul antrenamentelor cu ajutorul unui set de căști și a smartband-ului sau vă puteți conecta prin Bluetooth la sistemul de navigare utilizând căștile handsfree. 

Mai trebuie spus și că telefonul Huawei P20 Lite are tehnologie 4G și este dual sim. Procesorul, HiSilicon Kirin 659, este cu 8 nuclee și are o frecvență de 2,36 GHz. Bateria are o capacitate generoasă, de 4000 mAh. 

Mai multe detalii tehnice despre Huawei P20 Lite, sute de opinii ale celor care au cumpărat acest smartphone, dar și oferte de preț și culori disponibile puteți găsi - LA ACEST LINK. 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net