Top 10 motive pentru care ar trebuie să alegi un iPad Pro în locul unui laptop

#Best buys

p

image

Gadgetul care a revolu╚Ťionat lumea tabletelor a fost, de departe, iPad-ul celor de la Apple. Cu fiecare model lansat, tableta a fost ├«mbun─ât─â╚Ťit─â, iar acum a ajuns s─â concureze foarte serios cu laptopurile ╚Öi din puncte de vedere al procesoarelor. ├Än ceea ce prive╚Öte calitatea imaginii, ecranele acestor tablete era deja mult superioar─â laptopurile. Doar ├«n ultimii ani, produc─âtorii de laptopuri au ├«nceput s─â instaleze display-uri la rezolu╚Ťii superioare.

Cei de la Apple propun ca alternativ─â la laptopuri tabletele iPad Pro, care sunt dotate cu noile procesoare M1. De exemplu, testele au ar─âtat c─â primele tablete iPad Pro dotate cu procesoare M1 erau cu 50% mai puternice dec├ót vechea genera╚Ťie de tablete ╚Öi comparabile cu un computer de peste 2.000 de euro. 

De asemenea, unitatea GPU cu 8 nuclee ofer─â o performan╚Ť─â grafic─â cu p├ón─â la 40% mai rapid─â pentru iPad Pro ╚Öi po╚Ťi crea inclusiv modele complexe pentru realitate augmentat─â sau pentru a juca jocuri la calitate de consol─â. 

Pe măsură ce te miști, camera panoramează automat

O alt─â calitate deosebit─â a acestor tablete este ├«n ceea ce prive╚Öte ecranele. Sunt f─âcute pe tehnologie mini-LED. Pe display-urile Liquid retina XDR, care au o rat─â de contrast de 1.000.000:1,  po╚Ťi vedea detalii realiste ╚Öi te ajut─â ╚Öi dac─â vrei s─â editezi poze sau videoclipuri HDR. De asemenea, sunt foarte potrivite ╚Öi pentru filme, dar ╚Öi pentru poze de ├«nalt─â rezolu╚Ťie. 

├Än ceea ce prive╚Öte partea de filmare, printre func╚Ťiile deosebite se num─âr─â camera cu obiectiv ultra larg ╚Öi ÔÇ×Scena central─âÔÇŁ. Aceasta are un senzor de 12 MP ╚Öi c├ómp de vizualizare de 122 de grade. ÔÇ×Scena central─âÔÇŁ folose╚Öte tehnologia de ├«nv─â╚Ťare automat─â, pentru a schimba modul ├«n care participi la apelurile video. 

image

Mai exact, potrivit celor de la Apple, pe m─âsur─â ce te mi╚Öti, camera panorameaz─â automat pentru a te men╚Ťine centrat ├«n cadru. Prin urmare, cadrul se l─ârge╚Öte sau se mic╚Öoreaz─â, ├«n func╚Ťie de persoanele care se al─âtur─â sau p─âr─âsesc apelul. Aceast─â func╚Ťie este compatibil─â at├ót cu FaceTime c├ót ╚Öi cu alte aplica╚Ťii de videoconferin╚Ť─â. 

├Än afar─â de specifica╚Ťiile tehnice, sunt mul╚Ťi cei care aleg un laptop ├«n detrimentul unei tablete ╚Öi pentru c─â nu are o tastatur─â fizic─â. Chiar dac─â suntem deja foarte familiariza╚Ťi cu tastele tactile de pe ecranele smartphone-urilor, trebuie s─â recunoa╚Ötem c─â dac─â ai nevoie s─â scrii mai mult, ai nevoie de o tastatur─â fizic─â. Apple s-a g├óndit la acest lucru, iar iPad Pro are o tastatur─â extern─â dedicat─â care poate fi foarte u╚Öor conectat─â la tablet─â.   

De asemenea, un alt avantaj important pentru o tablet─â fa╚Ť─â de un laptop este faptul c─â ├«i po╚Ťi suplimenta energia cu o baterie extern─â ╚Öi nu ai avea nevoie de o priz─â ╚Öi de un ├«nc─ârc─âtor. ├Än plus, foarte important, chiar dac─â laptopurile de ultim─â genera╚Ťie sunt mai u╚Öoare, la capitolul portabilitate, tableta iPad Pro are un avantaj considerabil. 

Mai multe detalii tehnice, dar ╚Öi oferte de pre╚Ťuri pentru iPad Pro pute╚Ťi g─âsi LA ACEST LINK

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
Lucile Randon
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
silviu silvius prigoana jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg