Top 10 motive pentru care ar trebuie să alegi un iPad Pro în locul unui laptop

#Best buys

p

image

Gadgetul care a revoluționat lumea tabletelor a fost, de departe, iPad-ul celor de la Apple. Cu fiecare model lansat, tableta a fost îmbunătățită, iar acum a ajuns să concureze foarte serios cu laptopurile și din puncte de vedere al procesoarelor. În ceea ce privește calitatea imaginii, ecranele acestor tablete era deja mult superioară laptopurile. Doar în ultimii ani, producătorii de laptopuri au început să instaleze display-uri la rezoluții superioare.

Cei de la Apple propun ca alternativă la laptopuri tabletele iPad Pro, care sunt dotate cu noile procesoare M1. De exemplu, testele au arătat că primele tablete iPad Pro dotate cu procesoare M1 erau cu 50% mai puternice decât vechea generație de tablete și comparabile cu un computer de peste 2.000 de euro. 

De asemenea, unitatea GPU cu 8 nuclee oferă o performanță grafică cu până la 40% mai rapidă pentru iPad Pro și poți crea inclusiv modele complexe pentru realitate augmentată sau pentru a juca jocuri la calitate de consolă. 

Pe măsură ce te miști, camera panoramează automat

O altă calitate deosebită a acestor tablete este în ceea ce privește ecranele. Sunt făcute pe tehnologie mini-LED. Pe display-urile Liquid retina XDR, care au o rată de contrast de 1.000.000:1,  poți vedea detalii realiste și te ajută și dacă vrei să editezi poze sau videoclipuri HDR. De asemenea, sunt foarte potrivite și pentru filme, dar și pentru poze de înaltă rezoluție. 

În ceea ce privește partea de filmare, printre funcțiile deosebite se numără camera cu obiectiv ultra larg și „Scena centrală”. Aceasta are un senzor de 12 MP și câmp de vizualizare de 122 de grade. „Scena centrală” folosește tehnologia de învățare automată, pentru a schimba modul în care participi la apelurile video. 

image

Mai exact, potrivit celor de la Apple, pe măsură ce te miști, camera panoramează automat pentru a te menține centrat în cadru. Prin urmare, cadrul se lărgește sau se micșorează, în funcție de persoanele care se alătură sau părăsesc apelul. Această funcție este compatibilă atât cu FaceTime cât și cu alte aplicații de videoconferință. 

În afară de specificațiile tehnice, sunt mulți cei care aleg un laptop în detrimentul unei tablete și pentru că nu are o tastatură fizică. Chiar dacă suntem deja foarte familiarizați cu tastele tactile de pe ecranele smartphone-urilor, trebuie să recunoaștem că dacă ai nevoie să scrii mai mult, ai nevoie de o tastatură fizică. Apple s-a gândit la acest lucru, iar iPad Pro are o tastatură externă dedicată care poate fi foarte ușor conectată la tabletă.   

De asemenea, un alt avantaj important pentru o tabletă față de un laptop este faptul că îi poți suplimenta energia cu o baterie externă și nu ai avea nevoie de o priză și de un încărcător. În plus, foarte important, chiar dacă laptopurile de ultimă generație sunt mai ușoare, la capitolul portabilitate, tableta iPad Pro are un avantaj considerabil. 

Mai multe detalii tehnice, dar și oferte de prețuri pentru iPad Pro puteți găsi LA ACEST LINK

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net