Top 7 laptopuri pentru școală

#Best buys
Ultima actualizare:
image

Un laptop este esențial pentru elevi. Îi ajută să-și facă temele, să navigheze pe internet ca să își caute informații și diverse tutoriale sau pentru a ține legătura cu ceilalți colegi. De asemenea, e importantă și tastatura pentru că, astfel, cei mici vor învăța să scrie cu ambele mâini mult mai rapid decât ar face-o pe un dispozitiv cu touchscreen, cum e o tabletă. De ce ar trebui să te uiți la o ofertă cu laptopuri pentru școală și nu la tablete? Un motiv principal este pentru că ecranul unui laptop este mult mai generos. Sunt și tablete cu ecrane mai mari, însă aceste sunt și mult mai scumpe. 

În acest articol vă prezentăm câteva laptopuri pentru școală care să satisfacă nevoile unui elev și pentru care să nu fie nevoie de un buget foarte mare. Pentru cerințele de zi cu zi de la școală, un elev nu ar avea nevoie de un laptop ultra performant. 

Trebuie resurse astfel încât să meargă foarte bine un program de editare text și să poată susține o navigare rapidă pe internet. Am ales câteva laptopuri care să aibă, printre altele, un ecran de minim 14 inci, o memorie RAM de 8GB, iar sistemul de operare să ruleze de pe un SSD, care oferă o viteză mult mai mare decât un HDD. De asemenea, pentru acest top cu laptopuri pentru școală am stabilit și un buget care este în jurul a 1.700 de lei. 

Laptopuri pentru școală. Asus X515MA. Are un procesor Intel Celeron N4020 de până la 2,8 GHz. Ecranul este unul generos, de 15,6 inci, HD. Are o memorie RAM de 8GB, iar capacitate de stocare, SSD, este de 128GB. În ceea ce privește partea grafică, acest laptop rulează pe un model Intel UHD Graphics 600. Mai multe detalii legate despre prețul acestui laptop găsiți - LA ACEST LINK

image

Laptopuri pentru școală. HP 15-dw1032nq. Are un procesor Intel Celeron N4020. Ecranul este unul de 15,6 inci, full HD. Are și un panou antireflexie, deci reduce strălucirea luminii când sunteți afară sau aveți o sursă de lumină mai puternică. Capacitatea memoriei RAM este de 8GB. Capacitatea de stocare este SSD, de 256GB. Mai multe detalii și o ofertă de preț puteți găsi - LA ACEST LINK. 

Laptop Lenovo Ideapad S145-15IGM. Are un procesor Intel Celeron N4000 Gemini Lake, de până la 2,6GHz. Memoria RAM este de 8GB, iar capacitate de stoacare de 240GB. Display-ul este de 15,6 inci. Mai multe detalii despre acest laptop, dar și o ofertă de preț puteți găsi - LA ACEST LINK

image

Laptopuri pentru școală cu procesoare AMD

Laptop Acer Aspire 3 A314-22. Are un procesor AMD Ryzen 3 3250U de până la 3,5 GHz. Ecranul este de 14 inci, de tip full HD. Memoria RAM este de 8GB, iar stocarea se face pe un SSD de 256 GB. Placa grafică este AMD Radeon. Mai multe detalii tehnice și o ofertă de preț pentru acest laptop găsiți - LA ACEST LINK.

image

Laptop Asus M515DA. Are un procesor AMD Ryzen 3 3250U. Ecranul este unul generos, de 15,6 inci, full HD. Memoria RAM este de 8GB. Capacitatea de stocare, pe SSD, este de 256GB. Placa video este AMD Radeon. Mai multe detalii tehnice despre acest laptop și un preț puteți descoperi - LA ACEST LINK

image

Laptop Lenovo V14-ADA. Are un ecran de 14 inci full HD. Procesorul este unul AMD. Memoria RAM este de 8Gb DDR4. Capacitatea de stocare, SSD, este de 128 GB. Grafica este AMD Radeon. Detalii suplimentare despre acest laptop puteți găsi - LA ACEST LINK.

image

Laptop Lenovo E41-25. Are un procesor AMD Pro. Memoria RAM este una DDR 4 de 8GB. Capacitatea de stocare, pe un SSD, este de 240GB. Display-ul este de 14 inci, HD. Are porturi HDMI și VGA. Mai multe date și o ofertă de preț pentru acest laptop puteți consulta - LA ACEST LINK.  

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada prabusita slanic jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net