Visul de aur al snobilor s-a îndeplinit: Acesta e telefonul de lux al bogătașilor!

Ultima actualizare:

Anunţat în urmă cu ceva timp, noul Tonino Lamborghini 88 Tauri poate fi achiziţionat de cei mai pretenţioşi dintre voi la aproximativ 6.000 de dolari.

Mulţi dintre noi consideră cel mai nou smartphone de la Apple ca fiind un dispozitiv premium, atât prin design şi dotări, cât şi prin preţ. În acelaşi timp, există o categorie de utilizatori care consideră recent lansatul iPhone 6 ca fiind un terminal pentru muritori, motiv pentru care preferă să dea peste 5.000 de dolari pe un telefon de dragul unei aure invizibile de exclusivitate.

Dacă intraţi în a doua categorie, noul smartphone Tonino Lamborghini 88 Tauri este pentru voi. Doar 1.947 de astfel de dispozitive vor fi fabricate pentru a vă ajuta să fiţi siguri că nu vedeţi unul similar la persoana de lângă voi de la clasa business din avion. Este realizat exclusiv din aluminiu şi piele naturală, iar creatorii săi afirmă că ar fi capabil să realizeze cel mai luxos selfie din lume. Deşi aceasta din urmă nu este cea mai creativă noţiune de marketing, terminalul pare unul destul de arătos, după orice standard.

Află totul despre acest smartphone de lux

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net