Telefonul pentru pensionari costă doar 1 euro!

Ultima actualizare:

    Mobilul ZTE-G S302 este ideal pentru oamenii în vârstă.
Mobilul ZTE-G S302 este ideal pentru oamenii în vârstă.

Mobilul ZTE-G S302 a fost special conceput pentru vârstnicii care nu pot ţine întotdeauna pasul cu tehnologia. Primul avantaj al acestui telefon îl constituie tastele mai mari decât cele ale unui mobil obişnuit.

Există şi posibilitatea setării telefonului astfel încât utilizatorul să fie avertizat sonor ce tastă a apăsat. De exemplu, dacă este activată tasta 3, o voce va rosti „trei" pentru ca utilizatorul să nu aibă niciun dubiu asupra operaţiunii efectuate.

O agendă foarte simplă

Volumul este foarte puternic şi poate fi ajustat dintr-un buton lateral. Mobilul este prevăzut şi cu o lanternă foarte utilă pentru bunici atunci când trebuie să descuie uşa pe întuneric.

simeon stalpnicul png

De multe ori se întâmplă ca mama, tata sau bunicii să se „rătăcească" prin hăţişul agendei telefonice. Creatorii ZTE-G S302 s-au gândit să le uşureze accesul şi au pus la punct o opţiune pentru setarea unor numere de telefon preferate de utilizator, pe care acesta să le poată apela rapid, prin simpla apăsare a unei singure taste.

Un ajutor, în caz de urgenţă

Pentru situaţiile de urgenţă, tot o singură apăsare pe o tastă se poate dovedi salvatoare. Telefonul e prevăzut la spate cu un buton pentru astfel de apeluri. Iniţial, prin simpla apăsare, se trimite un sms către numerele predefinite (se pot alege 3 astfel de numere de mobil). În cazul în care niciunul dintre cei trei destinatari nu răspunde la SMS, telefonul emite apeluri, pe rând, către fiecare dintre aceste numere predefinite.

Astfel, utilizatorii nu vor mai avea probleme în a le identifica, fără sau cu ochelari. În plus, cifrele afişate pe ecran sunt la dimensiuni mult mai mari decât în cazul telefoanelor clasice.

Telefonul, foarte uşor (79 de grame), de dimensiuni reduse (103X49X14,8 mm) şi de culoare neagră, este prevăzut cu agendă, calculator şi o opţiune care-ţi aminteşte de aniversările celor dragi.

Preţ atractiv: doar 1 euro!

Pentru a asculta ştirile sau muzica preferată, utilizatorul are la dispoziţie funcţia de Radio FM. Iar bateria - Li-Ion, 100 mA/h- nu mai trebuie să constituie o grijă în plus, pentru că rezistă foarte mult! Preţul telefonului este unul foarte atractiv: doar 1 euro la Orange, cu oferta Senior dedicată pensionarilor!

Oricine se prezintă cu talonul de pensie la magazinele sau la partenerii Orange şi se abonează pe 2 ani, până la 31 august, primeşte, pentru 6 euro pe lună, 400 de minute + 100 de minute bonus, pentru apeluri în reţea, şi 50 de minute naţionale. În plus, toate cele 500 de minute în reţea pot fi folosite şi pentru apeluri către reţele fixe.

Sursa: Adevărul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
curatenie geamuri istock jpg
canicula 40 de grade EPA EFE jpg
Agrigento sicilia italia jpg
jeleuri droguri cta jpg
Afine FOTO Shutterstock
tilos jpg
Înghețată  Foto Pixabay jpg
Gouming Martens foto unilad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net