Tensiunile dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr., date uitării: «Sunt nişte oameni maturi»

Ultima actualizare:

    Stefan Banica jr şi Andreea Marin
Stefan Banica jr şi Andreea Marin

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au avut multe comentarii acide la adresa celuluilalt, mai ales după ce s-a aflat că artistul are o relaţie cu Lavinia Pârva, femeia cu care ar fi înşelat-o pe "Zână".

Prietena Andreei Marin, Roxana Iliescu, a recunscut că atât Andreea, cât şi Ştefan îşi pun fiica pe primul loc şi că, deşi nu vrea să discute în detaliu subiectul, tensiunile care au existat între ei în trecut au dispărut de dragul fiicei lor.

"Ştefan e un om care îşi iubeşte copiii. Sunt amândoi nişte oameni maturi care înţeleg că Violeta are nevoie de dragoste. Orice copil suferă la divorţ sau mai bine spus înainte de divorţ. Lucrurile s-au liniştit, dar detaliile trebuie să le dea Andreea", a declarat Roxana pentru "Poveştiri adevărate". 

Roxana Iliescu (Povestiri adevarate)
Roxana Iliescu (Povestiri adevarate)

Cât despre relaţia cu iubitul turc, Roxana a povestit că Tuncay s-a implicat complet, mai ales că a ales să se mute în România pentru Andreea.

"Eu nu am văzut-o pe Andreea decât în relaţii serioase. Dacă lucrurile nu merg bine între ei, va spune acest lucru. În Tuncay văd un bărbat foarte matur şi care se uită şi judecă lucurile aşa cum sunt şi care vrea să construiască. Cât timp? Nu ştiu, cât o să le fie aţa. Au o relaţie normală, lucrurile evoluează cum vor ei. Faptul că el s-a mutat aici e cea mai importantă declaraţie de dragoste pe care a făcut-o. El poate trăi şi aici, a înţeles că ea nu poate să trăiască acolo", a explicat Roxana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net