Teo, leafă de 20.000 € să se bată cu Măruţă şi Simona Gherghe!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Teo Trandafir va avea un salariu fabulos de la postul Kanal D, locul în care va reveni pe sticlă din această toamnă. În acest moment, ea este vedeta cu salariul cel mai mare de la postul turcilor. Click! a aflat că acesta ar fi de peste 20.000 de euro.

Veste bună atât pentru Teo Trandafir (45 ani), cât şi pentru fanii acesteia! Vedeta s-a alăturat recent echipei Kanal D şi va reveni pe micul ecran, cu o nouă emisiune. Din toamnă, îndrăgita prezentatoare tv va reveni pe sticlă în forţă. Teo este pregătită să facă show şi să le aducă turcilor audienţele dorite.

Şi tot din acest motiv, aceştia au scos din buzunar o mulţime de bani pentru noua lor "achiziţie". Se pare că Teo este vedeta cel mai bine plătită de la postul Kanal D.

Reacţia lui Măruţă la revenirea lui Teo Trandafir într-o emisiune tv

Teo Trandafir se va bate pentru audienţă cu Măruţă

Conform unor surse din interiorul postului, Teo va avea cel mai mare onorariu  dintre colegii ei: peste 20.000 euro, mai exact 100.000 lei, asta însemnând circa 22.600 euro.

Pentru această sumă, moderatoarea se va bate pentru audienţă cu nimeni altul decât Cătălin Măruţă, cel care acum şase ani i-a luat locul în grila postului ProTV, pe care ea îl părăsise, dar şi cu amfitrioana "Acces direct", Simona Gherghe. Războiul pe audienţe cu Măruţă sau cu Simona nu o sperie de Teo. Ea este acum gata să intre din nou în casele oamenilor, cum ştie ea mai bine.

Fără modestie, ea mărturiseşte că ştie cel mai bine cum se face acest lucru.

Cătălin Măruţă e gazda emisiunii “Happy Hour“, la Pro TV

simeon stalpnicul png

"Oamenii au nevoie să se exprime, să fie ascultaţi şi înţeleşi, iar eu am priceput bine asta în cei 20 de ani de televiziune. În feluri artistice diferite, ne exprimăm convingerile, bucuriile, dar şi tristeţile, atunci când găsim mediul de-a face acest lucru", a declarat aceasta într-un comunicat trimis de Kanal D. Principalul rival al lui Teo, Cătălin Măruţă, are numai cuvinte de laudă faţă de moderatoarea pe care a înlocuit-o în trecut.

Simona Gherghe are la Antena 1 emisiunea “Acces direct“

simeon stalpnicul png

"Emisiunea lui Teo a scris istorie şi multă lume a avut câte ceva de învăţat de la ea, în primul rând ca atitudine, ca naturaleţe în studio, în direct. N-am o relaţie de prietenie propriu-zisă cu Teo. N-am avut nici un prilej să ne intersectăm drumurile prea des. O apreciez însă ca om de televiziune", a spus Măruţă pentru Ring.

Teo Trandafir şi-a început activitatea în mass-media la începutul anilor 1990, când a debutat în radio. Din 1994 a făcut echipă cu Mircea Badea, la Tele 7 ABC, apoi, din 1997, la Antena 1. Timp de şase ani a fost vedeta postului Pro TV, unde a prezentat show-ul "Teo".

simeon stalpnicul png

După ce a părăsit televiziunea din Pache Protopopescu şi-a încercat norocul la Romantica şi Prima TV, fără mare succes. Aşa se face că a început să regrete plecarea din Pro.

Teo Trandafir a jucat în 2012 în “Pariu cu viaţa“

simeon stalpnicul png

"Am plecat din Pro TV dintr-o toană şi ca orice toană s-a întors împotriva mea. În discuţiile cu Adrian Sârbu nu s-a pus nici un moment problema banilor. Am regretat plecarea din Pro TV, dar nu e adevărat că m-am rugat de cineva de acolo ca să mă primească înapoi" spunea Teo la acea vreme.

De atunci, a profitat de orice ocazie pentru a afirma şi de a reveni în „familia" PRO TV, însă oferta a întârziat să apară. Într-un alt interviu, Teo a recunoscut că Adrian Sârbu este cel care i-a marcat viaţa din toate punctele de vedere.

"Omul care mi-a marcat viaţa, profesional şi personal, este Adrian Sârbu. Nu cred că voi mai lucra vreodată pentru acest om minunat, dar asta nu mă împiedică să-i recunosc incredibilele merite în formarea mea ca om", spunea ea.

Anul 2011 a pus-o la multe încercări. Diagnosticată cu pancreatită acută, vedeta s-a operat de două ori la Viena. Primul om care i-a sărit în ajutor a fost Adrian Sârbu, boss-ul de la ProTV, care i-a pus la dispoziţie avionul său privat pentru deplasare şi a plătit spitalizarea în Austria. Şi tot el a readus-o pe sticlă la Pro TV în serialul "Pariu cu viaţa", încă de la începutul anului 2012.

image
image
image
image
image
image
Chereches Germania png
cei mai batrani tripleti guinness jpg
flowers 3876195 1280 jpg
albert nbn instagram jpg
Cine se ascunde in spatele lui Mihai Enat batranul tik toker din Romania  Videoclipurile „familiei au strans milioane de vizualizari jpg
intrebare pixabay jpg
articol2 jpg
brad de Crăciun  sursa   Shutterstock jpg