Teo Trandafir, polițistă în serialul «Pariu cu viață»

Ultima actualizare:

    Teo Trandafir
Teo Trandafir

Teo Trandafir a acceptăt  provocarea de a juca în "Pariu cu viaţa", în rolul unei poliţiste moldovence. Cel de-al doilea sezon al serialului va fi difuzat începând din 6 februarie la  PRO TV.

„La 43 de ani mă reinventez ca om, iar dacă-mi iese chestia asta mă declar fericită. Amuzant sau nu, rolul meu din «Pariu cu viaţa» mi se potriveşte foarte bine, ăsta e, de fapt, marele meu pariu. Am fost un realizator de emisiuni bun, mi s-a spus de-a lungul anilor că pot face film, însă marele pariu al vieţii mele este ca, la jumătatea vieţii mele, să descopăr că pot fi şi altcineva", spune vedeta TV.

În serialul „Pariu cu viaţa", Teo Trandafir va juca rolul Zânei Crăciun, o poliţistă venită de la Iaşi în Capitală, care face furori cu accentul ei. „Există o singură lege, legea mea, şi nu mă interesează de bunul-simţ, rolul meu este un vector de umor foarte puternic", mărturiseşte Teo.

Desi nu o cunoşteam, Teo a fost o surpriză extrem de plăcută. E o profesionistă, e foarte disciplinată, e un exemplu pentru generaţia tânără. Sunt convinsă că acesta este doar începutul carierei lui Teo în serialul şi filmul românesc", a declarat producatorul serialului, Ruxandra Ion.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
schitul ostrov
crima braila stomatolog jpg
Aer conditionat FOTO Shutterstock jpg
elvetia romanca1 jpg
Autoritățile australiene au scos utilajele de deszăpezire la treabă. FOTO captură The Guardian
leeds jpg
simonopetra 4766384 1280 jpg
rapita 111 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net