Teribilistul Cristian Ungur vrea să-şi cumpere libertatea

Judecătoria Caransebeş a respins cererea de eliberare sub control judiciar formulată de Cristian Ungur, dar procurorul i-a vândut un pont, şi anume, să se împace cu părţile vătămate şi atunci va scăpa de arest. Olaru a spus că trei infracţiuni de care este acuzat tânărul din Caransebeş ar putea dispărea şi, astfel, instanţei i-ar fi aproape imposibil să-l păstreze în stare de arest preventiv. Cosmin Bolosin, unul din cei trei apărători angajaţi de familia Ungur, susţine că au existat discuţii cu părţile vătămate, dar că nu s-a ajuns la o înţelegere din cauza pretenţiilor exagerate.

Plăteşte dauneVarianta unei împăcări în afara sălii de judecată nu a fost însă abandonată, familia Ungur fiind dispusă mai mult ca oricând să umble la conturi şi să le închidă gura victimelor. “Familia va suporta sigur cheltuielile de spitalizare. Cristian Ungur regretă însăşi, prin lacrimile şi comportamentul avut în faţa instanţei de judecată, cele întâmplate pe aeroport. Eu am fost mandatat de către familie să port discuţii cu victimele pentru a găsi o cale amiabilă de împăcare. Mă voi întâlni cu Artur Rusu, cel care a avut cel mai mult de suferit de pe urma accidentului şi sper să ajungem la o înţelegere. Nu este pentru prima dată când se încearcă acest lucru, dar pretenţiile lor au fost prea mari la acea vreme”, a spus Bolosin.

Recursul se judecă astăziUngur s-ar putea bucura din nou de libertate începând de astăzi, când, la Tribunalul Caraş-Severin se judecă recursul înaintat de acesta împotriva măsurii Judecătoriei Caransebeş de respingere a cererii sale de eliberare sub control judiciar. “Instanţa a confundat în opinia mea menţinerea stării de arest preventiv cu eliberarea sub control judiciar. Nu e normal ca acest tânăr să rămână în arest. Se saflă deja acolo de aproape 50 de zile”, a mai spus Bolosin.

Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
eticheta alimente jpg
Rica Raducanu
Virgi Iantu, FOTO TVR IMG 1444 jpg
image
image
image
image
16 foto 1   case antipirati jpg
FotoJet (1) jpg
romania 1894741 1920 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg