Testamentul lui Viorel Lis naşte controverse: «Oana e nevastă de televiziune, nu are ce căuta la moştenire»

Ultima actualizare:

    Viorel şi Oana au  discuţii aprinse la  nici un an de  la căsătorie
Viorel şi Oana au discuţii aprinse la nici un an de la căsătorie

Pentru că e bolnav şi a realizat că oricând i se poate întâmpla ceva, Viorel Lis a decis să îşi facă testamentul. O astfel de veste nu avea cum să nu nască discuţii în familia fostului primar, mai ales că el şi sora lui, Florentina, nu îşi mai vorbesc de 13 ani.

Femeia a luat foc când a auzit de testamentul lui Lis şi de faptul că acesta vrea să îi lase tot nevestei. Mai mult, ea a spus că Oana s-a băgat mereu între Viorel şi familie, motiv pentru care fostul edil nu mai are pe nimeni acum.

"Când avea nevoie la toţi apela şi cum s-a văzut cu bani, s-a dat cu nasul. Ştiu eu ce îi bagă fufa aia în cap, ce mai are pe cineva Viorel? Au încercat copiii, dar le-a dat mesaje scabroase după ce au fost la el. Pentru noi nu există această fiinţă, să trăiască cu ea liniştit. Ea e nevastă de televiziune, nu are ce căuta la moştenirea părinţilor noştri. Dacă a zis de sor-sa, înseamnă că vrea ceva de la mine. Ce mai vrea? Vrea pielea de pe mine? El nu e bolnav, are boală pe dracu, are boală de bar", a declarat Florentina Lis. 

Oana Lis, prezentă în platoul emisiunii, nu s-a putut abţine să nu comenteze, deşi Viorel a rugat-o să nu. Blonda a explicat că Florentina Lis a fost ok cu relaţia lor pe perioada în care Viorel era primar.

"De ce de 13 ani, nu de 15? Când era primar, nu mai avea nimeni orgoliu. Noi suntem de 15 ani împreună, dar doi ani a fost primar. Nu e copil mic, nu răspundeam eu la telefoanele lui. Chiar eu am încercat să remediez legătură şi ea mi-a închis telefonul, că nu vorbeşte cu secretarele", a spus Oana.

Lis a menţionat că nu o să îi lase nimic surorii şi că îl întristează atitudinea ei: "Trebuie să le las copiilor. Nu am să îi las nimic surorii mele. M-a întristat comportamentul ei, ea nu a mai vrut să vorbească cu mine, atunci când eram în funcţie venea să ceară".

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net