Ţi-e dor de un horror? Nu rata: "A Nightmare on Elm Street"

Ultima actualizare:

Nancy (Rooney Mara), Kris (Katie Cassidy), Quentin (Kyle Gallner), Jesse (Thomas Dekker) şi Dean (Kellan Lutz) trăiesc cu toţii pe Elm Street.

Noaptea, au acelaşi vis - un bărbat îmbrăcat într-un pulover jerpelit, cu dungi roşii şi verzi care are pe cap o pălărie cu borurile lăsate pentru a-i ascunde faţa desfigurată, iar pe una dintre mâini o mănuşă de grădinărit cu lame de cuţit în loc de degete.

Toţi aud aceeaşi voce înfricoşătoare...

Unul câte unul, el îi terorizează în vis, unde regulile sunt făcute de el şi singura cale de scăpare este să nu mai doarmă niciodată.

Atunci când unul dintre ei moarte printr-o moarte violentă, ceilalţi realizează că ceea ce păţesc în vis chiar se întâmplă şi singura cale să rămână în viaţă este să stea treji.

Cei patru prieteni încearcă să-şi dea seama cum au ajuns implicaţi în acest coşmar, bântuiţi de omul negru. Ei vor să înţeleagă de ce ei, de ce acum şi ce le ascund părinţii.

Astfel, în trecutul lor se ascunde o datorie care a ajuns la scadenţă, iar pentru a se salva, trebuie să se cufunde în cel mai cumplit coşmar al vieţii lor...Freddy Krueger.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net