Tiger Woods şi-a făcut praf imaginea

Ultima actualizare:

Tabloidul britanic News of the World a publicat un interviu cu patroana unui restaurant care afirmă că a avut o legătură cu numărul unu mondial de golf. Săptămânalul susţine că Mindy Lawton, 33 de ani, este prima amantă cunoscută a lui Woods, însă precizează că cei doi s-au despărţit la începutul lui 2007, când el a început să se întâlnească cu o chelneriţă din Los Angeles de 24 de ani, Jamie Grubbs.

Ziarul britanic Sunday Mirror a afirmat, de asemenea, că jucătorul de golf a avut o aventură cu un manechin de 26 de ani, Jamie Jungers, într-un hotel din Las Vegas. Sursa ziarului este fostul logodnic al tinerei.

Tabloidul american The New York Daily News a evocat la rândul său o aventură a lui Tiger Woods cu o anume Cori Rist, care ar fi declarat 'nu comentez... pentru moment'.

Woods, 33 de ani, a prezentat miercuri scuze pentru că a comis 'greşeli de comportament' şi că 'şi-a trădat familia'.

Zvonurile privind aventurile sportivului au luat amploare după ce acesta a suferit un straniu accident rutier vinerea trecută la ieşirea de pe luxoasa sa proprietatea din Orlando.

Site-ul TMZ.com, specializat în viaţa celebrităţilor, a asigurat că Woods avea o relaţie extraconjugală cu o chelneriţă new-yorkeză, Rachel Uchitel, şi că accidentul a fost provocat de o dispută cu soţia sa.

Uchitel a negat, de asemenea, că a avut o aventură cu el, însă mai multe publicaţii au afirmat că ea a primit mai multe milioane de dolari pentru a păstra liniştea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net