Timişoara: Victima ucigaşului cu Ferrari ar fi împlinit astăzi 30 de ani

Mama şi bunica lui Reja merg, astăzi, la cimitirul din Calea Lipovei, unde a fost înmormântat tânărul spulberat, acum mai bine de un an, de Adrian Cocoană, cu Ferrari-ul, în timp ce se plimba pe stradă împreună cu iubita sa.

Ele vor aprinde o lumânare la mormântul lui Lucian, care ar fi împlinit 30 de ani. Aurelia Grămescu, mama lui Lucian, se lasă pe mâna justiţiei divine. „Mă duc la mormântul lui ca să îi spun că justiţia a întârziat să îi facă dreptate. Cred însă că timpul le rezolvă pe toate. Nouă acum nu ne-a rămas decât speranţa că dacă nu funcţionează justiţia aici pe pământ, o să primească oricum de sus exact ceea ce merită. Nu îi doresc să ajungă să simtă durerea pierderii copilului”, a spus mama lui Lucian Reja.

„Creştineşte înţeleg...”

Femeia vrea ca justiţia să facă dreptate. Aceasta a spus că face eforturi pentru a depăşi momentul. „Creştineşte înţeleg că Adrian Cocoană nu a plecat de acasă cu gândul să îmi omoare fiul. Lupt cu mine însumi să îl pot ierta pentru faptă, dar atitudinea şi aroganţa lui de după nu pot să le iert”, a mai spus mama lui Reja.

Adrian Cocoană a omorât, pe 19 august 2008, un tânăr în mijlocul Timişoarei. Medic de meserie, îşi conducea bolidul cu peste 100 de kilometri la oră prin oraş, conform expertizelor tehnice ulterioare.

A intrat într-o depăşire pe contrasens, a lovit un taxi şi apoi a ricoşat pe trotuar, unde l-a lovit mortal pe Lucian Reja şi a rănit-o pe prietena acestuia. Cocoană a stat după gratii patru luni şi jumătate, iar în iunie judecătorii i-au ridicat interdicţia de părăsire a Timişoarei.

Un an de proces

Ucigaşul cu Ferrari a fost trimis în judecată în urmă cu un an, însă mai bine de şase luni dosarul a fost blocat la Curtea Constituţională, printr-un tertip avocăţesc.

El este unul dintre pionierii care şi-au lansat iahtul pe Bega în acest an, navigând întreaga vară pe apele cananului. Cocoană aşteaptă acum sentinţa, în timp ce s-a înscris la doctorat la Bucureşti.

Eliberarea sa este cercetată de procurorii anticorupţie, sub suspiciunea că ar fi fost oferiţi bani în schimbul eliberării sale din arestul Poliţiei.  

shutterstock 1833215881 jpg
mihai voropchievici jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
cub mircea baniciu png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
horoscop jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
vaccin covid foto Pixabay
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg