Ţiriac şi Ferenţ, amor secret în America?

image
Anamaria Ferenţ

De doi ani, Anamaria Ferenţ îşi face vacanţa la New York, oraş unde, coincidenţă sau nu, miliardarul Ion Ţiriac are o vilă de lux. Solista nu a ratat anul acesta finala feminină de la US Open.

Anamaria Ferenţ îşi minte fanii pe Facebook!

Ferentz se spală cu lapte

Adriana Ikim: «Vreau să-i cer iertare lui Ţiriac»

Declară sus şi tare că nu mai are nimic de a face cu milardarul Ion Ţiriac, însă, mai nou, solista Anamaria Ferenţ preferă să-şi petreacă vacanţele mai mult pe la New York, unde miliardarul deţine o vilă de lux.

Şi anul trecut, Anamaria Ferenţ a stat o lună şi jumătate în America, iar acum ea a repetat această experienţă. Gurile rele spun că cel care i-ar fi sponsorizat vacanţa prelungită şi anul acesta ar fi chiar fostul mare tenisman, care a şi găzduit-o pe solista, în vârstă de de 34 de ani, chiar în vila sa de acolo.

simeon stalpnicul png

Mai mult, Anamaria a făcut peste noapte şi o pasiune pentru sportul alb. Ea a fost să urmărească finala feminină de la US Open, chiar împreună cu miliardarul, care, se ştie, nu ratează acest turneu de Grand Slam.

„Am luat bilete la finala feminină, pentru că la cea masculină nu am mai apucat", ne-a declarat solista, care mai stă câteva săptămâni în metropola americană.

La New York, solista face şi plajă, dar ia şi lecţii de tenis. „Îmi place foarte mult acest sport. Am început să iau lecţii şi în SUA, nu doar în România", ne-a mai spus Ferenţ.

simeon stalpnicul png

Anamaria şi Ion Ţiriac s-au cunoscut anul trecut, în luna decembrie, atunci când artista a susţinut un spectacol la Balc, acolo unde avea lov vânătoarea anuală organizată de fostul tenismen.

Adriana Ikim: «Ţiriac a făcut dragoste cu mine de parcă nu mai exista mâine»

Ferenţ a scos la vânzare maşina de la Ţiriac

Anamaria Ferenţ: "Nu am primit nicio maşină de la Ţiriac"

Se pare că blondina i-a căzut cu tronc lui Ţiriac încă din prima clipă, iar de atunci formează un cuplu. Cei doi au fost surprinşi de fotoreporteri luând cina în oraş.

Artista a negat însă cu îndârjire că între ea şi bogătaş ar fi ceva mai mult decât o simplă relaţie de amiciţie.

Işi vinde maşina cu 28.000 €

Pe Anamaria Ferenţ pare să o fi lovit-o criza financiară, dacă ţinem cont că, de curând, şi-a scos la vânzare maşina primită de la Ion Ţiriac, un Range Rover în valoare de 48.000 de euro. Acum, maşina zace în parcul auto Ţiriac şi poate fi cumpărată pentru doar 28.000 de euro.

simeon stalpnicul png
silviu silvius prigoana jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg