Toamnă în ianuarie! Vezi prognoza meteo

În zona geografică a ţării noastre, la valori mai ridicate decât media multianuală, presiunea nu va suferi modificări însemnate, iar circulaţia va fi slabă, dinspre sud-vest şi sud. Vremea va fi caldă pentru această dată, îndeosebi în vestul ţării şi în zonele de deal, dar şi închisă, local cu ceaţă în zonele extra-carpatice, asociată izolat cu burniţă, conform adevarul.ro.

În restul teritoriului, îndeosebi la noapte, local, va ploua slab, iar dimineaţa, izolat, se va produce ceaţă. La munte, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă sau de ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade.

Mâine

Vremea va fi în general închisă. În vestul şi în nord-vestul ţării, trecător, va ploua slab. În celelalte zone, local, se va produce ceaţă, asociată izolat cu burniţă. În nordul Carpaţilor Orientali, trecător, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă sau de ninsoare. Maximele vor fi cuprinse între 2 şi 10 grade.

Poimâine

Cerul va fi mai mult noros în vestul, centrul şi în nordul ţării, unde, local, trecător, va ploua slab. La munte precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă sau de ninsoare. În sud şi în sud-est, pe arii restrânse, se va produce ceaţă. Maximele vor fi cuprinse între 0 şi 8 grade.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
vedete jpg
Charles, William și Harry jpg
catalin florin olar jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
image
image
image
image
image
image
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg
Charles, William și Harry jpg
catalin florin olar jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock