Torino: o femeie a născut deşi se afla în comă - VIDEO

O femeie provenită din Somalia a fost internată la Torino pentru un cancer malign la creier care-i afectase vederea, informează „La Repubblica”. Ea se afla deja în cea de-a 28 săptămână de sarcină, iar condiţiile de sănătate s-au înrputăţit foarte repede. Medicii au decis însă să o opereze şi să facă tot posibilul să o ţină în viaţă până când fătul se va fi dezvoltat suficient pentru a vedea lumina zilei.

Au salvat viaţa unui copil prematur cu o pungă de sendvişuri

Bebeluş la un pas de moarte după ce se aşază pe o autostradă aglomerată - VIDEO

Medicii au reuşit să-i menţină organismul în viaţă cu ajutorul maşinilor, întrucât femeia fusese deja declarată în moarte cerebrală. Ieri dimineaţă condiţiile mamei în comă ireversibilă s-au înrăutăţit, astfel că s-a decis naşterea prin cezariană a fătului. La jurul orei 11.00 s-a născut Idil, acelaşi nume ca cel al mamei sale, în greutate de 760 de grame, motiv pentru care a fost imediat transferată la secţia de Terapie Intensivă Pediatrică.

Starea fptului este apreciată de medici ca drep bună date condiţiile, dar nu se pot pronunţa dacă în viitor vor apărea sau nu complicaţii. Unul dintre motivele optimislui este legat de faptul că în ultimele doută săptămâni fătul luase în greutate în burta mamei aproximativ 200 de grame. Mama, deşi aflată în comă, a fost sedată pentru naştere pentru că echipa de medici nu putea şti dacă femeia suferă sau nu.

VEZI AICI FOTO ŞI VIDEO DE DUPĂ NAŞTERE

cub gabriel apostol png
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
zodii care imprumuta bani jpg
andreea ibacka si majda jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
cub gabriel apostol png
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
Cseke Attila Eduard Novak Kelemen Hunor foto Inquam Photos / George Călin
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg