Torres va fi titular contra Paraguayului

Ultima actualizare:

În schimb, Llorente,gigantul de 1,95 metri de la Bilbao, a evoluat binişor în repriza secundă a partidei cu Portugalia, iar fanii spanioli îl cer cu insistenţă în echipă.

Într-un sondaj realizat de AS, 68% dintre cei 100.000 de respondenţi sunt de părere că Del Bosque ar trebui să mizeze pe Llorente în detrimentul lui Torres. Cele 24 de goluri înscrise de vedeta lui Liverpool pentru prima reprezentativă sunt mai importante pentru selecţioner, care a anunţat că nu ia în calcul o astfel de modificare.

"Este imposibil să nu existe discuţii despre cine ar trebui să joace şi cine nu, dar nu cred că este momentul. Fiecare e liber să aibă o opinie, dar cel care decid sunt eu. Fernando  a jucat deja 4 meciuri şi s-a mişcat foarte bine. Va mai juca multe minute la acest Mondial, nu mă gândesc să îl schimb; şi Llorente a adus multe lucruri noi în jocul nostru, am încredere în amândoi", a comentat selecţionerul, citat de goal.com.

Partida dintre Spania şi Paraguay, contând pentru sferturile de finală ale Cupei Mondiale, se va desfăşura sâmbătă de la ora 21.30.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net