Traficanţi de droguri în cluburile VIP-urilor, reţinuţi

Ultima actualizare:

Potrivit procurorilor, în după amiaza zilei de marţi, Ciobanu Vasile zis "Raj", cunoscut membru al lumii interlope din Capitală, şi Cristian Daniel Paraschiv au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă unui investigator sub acoperire 4 grame de cocaină.

Tot marţi, anchetatorii au efectuat 12 percheziţii domiciliare simultane în Capitală şi în judeţul Ilfov.

Din casele percheziţionate au fost ridicate diverse sume de bani, arme albe, arme de foc, cartuşe, o cagulă, o legitimaţie pe care este înscris "Asociaţia de Luptă împotriva Drogurilor" aparţinând inculpatului Ciobanu Vasile,  telefoane mobile, cartele SIM şi un laptop.

Cu ocazia percheziţiilor, la una dintre adrese a fost depistată şi o fabrică ilegală de producere şi îmbuteliere a produselor alcoolice, inculpatul care folosea locuinţa respectivă fiind cercetat şi în dosarul "Afacerea Bachus".

DIICOT susţine că, în perioada mai-octombrie 2009, inculpaţii au traficat diferite cantităţi de cocaină, în principal pe raza Capitalei şi în judeţul Constanţa, drogurile de mare risc fiind aduse din Spania de către o parte din membrii grupării.

Distribuţia se făcea, de regulă, în cluburi, discoteci şi localuri din Capitală şi de pe litoral frecventate de VIP-uri, costul unei doze de un gram fiind de 100 euro.

image
image
image
image
image
image
father 22194 1280 jpg
sala examen bac jpg
calendar ortodox 2021 31 mai sf mc ermie png
jln kșlț jpg
flame 580342 1280 jpg
pots 716579 1280 jpg