Traficanţii de droguri nu mai ştiu ce să facă cu banii: îi lasă să putrezească

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O bandă de traficanţi de droguri din Marea Britanie a obţinut profituri atât de mari din vânzarea drogurilor încât şi-a permis să lase să putrezească 225.000 de lire sterline într-o ascunzătoare cu igrasie, relatează Daily Mail.

Traficanţii aduceau drogurile din Olanda, ascunse în cutii cu flori şi foloseau o casă de schimb valutar din estul Londrei pentru spălarea banilor. La un moment dat aceştia transportau stupefiante în valoare de 750.000 de lire pe săptămână.

Autorităţile estimează că traficanţii au obţinut de pe urma comercializării drogurilor aproximativ 62 de milioane de lire sterline. Liderul bandei, Terrence Bowler va fi judecat, alături de alte 11 persoane, pentru implicarea în ceea ce se consideră a fi cea mai mare operaţiune de trafic de canabis din Marea Britanie.

Banii putreziţi au fost găsiţi într-o ascunzătoare subterană din localitatea Kingston. Din totalul de 225.000 de lire, peste 60.000 se aflau într-o stare de putrefacţie atât de avansată încât bancnotele au fost trimise la Banca Angliei pentru a fi distruse.

Citeşte şi:Zeci de kilograme de heroină au fost găsite într-un TIR ce transporta ajutoare pentru HaitiÎn Italia se vinde bere cu canabisConcurs

pentru cea mai bună marijuanaÎşi

hrănea găinile cu canabisMoarte

stupidă: star porno, sufocat cu punga de droguri - VIDEO

Ancheta în acest caz a durat 14 luni iar primele informaţii au fost  publicate sâmbătă. În cadrul anchetei, autorităţile au reuşit în luna iulie 2008 interceptarea unui transport de 224 kilograme de canabis (foto jos), în valoare de peste 750.000 de lire.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net