Traian Băsescu, validat preşedinte de Curtea Constituţională

Ultima actualizare:

    Cele 12 realizări ale lui Băsescu în ultimii cinci ani
Cele 12 realizări ale lui Băsescu în ultimii cinci ani

Preşedintele Traian Băsescu a fost validat miercuri de CCR pentru un nou mandat, el declarând că la 6 decembrie, o parte din români i-au acordat sprijinul lor, alţii i-au dat o lecţie, însă va fi preşedintele tuturor, informează Newsin.

"Este un moment unic în viaţa unui şef de stat când este reales. Mie poporul mi-a făcut această onoare, la 6 decembrie. Unii dintre români mi-au dat sprijinul lor, alţii mi-au dat o lecţie. Voi fi preşedintele tuturor!", a declarat şeful statului. Băsescu a mai adăugat că obiectivul său este de a fi mai bun decât în primul mandat, dar şi reformarea statului. "Voi face tot ce ţine de mine pentru a fi preşedintele de care România are nevoie azi".

Ceremonia  de validare a mandatului lui Traian Băsescu a avut loc într-o şedinţă publică a Curţii, în prezenţa a numeroşi demnitari. Primul care a luat cuvântul a fost preşedintele CCR, Ioan Vida, care a citit hotărârea care a constatat îndeplinirea condiţiilor legale pentru alegerea preşedintelui României şi prin care se validează atribuirea unui nou mandat lui Traian Băsescu. Preşedintele Băsescu a primit un exemplar din certificatul de validare, după care le-a strâns mâna fiecărui judecător.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net