Trăistariu face taximetrie ilegal!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A întâmpinat probleme din cauza angajaţilor care-l furau la cursele de taxi folosind aparatură sofisticată. Acum, însă, Mihai Trăistariu foloseşte strategii care să-i mărească veniturile pe timp de vară: face concursuri cu premii atractive. Dacă eşti clientul cu numărul 100, îl ai şofer chiar pe solist. Totuşi, a omis un lucru esenţial: pentru asta are nevoie de o autorizaţie specială.

După ce a făcut „curăţenie" printre „ţepari", cântăreţul Mihai Trăistariu (32 de ani) oferă premii atractive clienţilor care aleg să călătorească cu firma Mihai Taxi din Constanţa.

La fiecare cursă cu numărul 100, câştigătorul merge gratis şi îl are pilot în carne şi oase pe „Mister Tornero". Zis şi făcut. Mihăiţă a înregistrat cu vocea lui mesajul pe care angajatele de la dispecer îl anunţă frecvent prin staţii şi e nerăbdător să îl cunoască pe primul câştigător.

Angajata din dispecerat îi arată solistului cum se notează comenzile

simeon stalpnicul png

„Am gândit acest concurs în joacă, dar acum chiar e treabă serioasă şi vreau să fac şi tombole cu premii substanţiale. De data asta am zis să fac un câştigător fericit şi ţin să fie neapărat o fată pe care s-o conduc acasă. Dacă va vrea să rămână cu mine, asta e! Riscul meseriei, ne supunem!", a declarat Trăistariu, pentru Click! Suntem curioşi dacă Ioana, iubita artistului, ştie despre acest concurs! Aşadar, cei care se află la mare îl pot întâlni pe cântăreţ, dar vor putea câştiga şi vacanţe în Grecia sau la Eforie Nord, numai cu Mihai Taxi!

Mihai a învăţat şi să preia comenzi la telefon

simeon stalpnicul png

Nu e de ici, de colo să ai şofer de taxi un vip, însă nici să fii şofer de taxi nu e chiar atât de simplu. Mai întâi, trebuie să ai permis de conducere de minimum trei ani şi să ai un atestat special obţinut în urma unui examen. C

hiar dacă eşti patron de firmă de taximetrie nu ai voie să conduci o maşină cu scopul de a transporta persoane, fără autorizaţia respectivă. Cine încalcă aceste reguli riscă amenzi ursturătoare. Deşi ştie că este în ilegalitate, solistul Mihai Trăistariu spune că tot riscă.

Aflat la volanul taxiului, ţine legătura prin staţie cu dispeceratul

simeon stalpnicul png

Clienta se arată mulţumită de cursa cu Mihai pe post de şofer

simeon stalpnicul png

„Nu am atestat de taximetrist pentru că nu mi-a trebuit. Ca patron nu ai nevoie de aşa ceva, însă acum că este vorba despre o cursă mai specială, care nu durează mai mult de 20 de minute, îmi permit să fac o excepţie de la regulă şi sper să nu întâmpin vreo problemă cu domnii poliţişti", a declarat Mihai Trăis­tariu, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nemo a  câștigat Eurovision pentru Elveţia cu The Code  Foto X ESC Discord jpg
image
image
image
image
image
image
parasutism MapN jpg
dan bittman
Elevă la examen - simulare evaluarea nationala - subiecte FOTO Inquam / George Călin
image png
depresie, burnout jpg
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net