Tranchilizant de cai, noul drog la modă - FOTO

Ultima actualizare:
captura
captura

Ce nu fac tinerii pentru câteva momente de „plăcere”. Mai nou, ultima fiţă este Ketamina, o substanţă folosită ca anestezic veterinar.

Tinerii care au consumat tranchilizantul spun că efectele sunt „fabuloase".

Special K, aşa cum numesc drogaţii Ketamina, se găseşte în special în farmaciile veterinare, dar poate fi cumpărată doar pe bază de reţetă medicală, cu doar câţiva lei.

Descinderi în Maramureş pentru destructurarea unei grupări specializate în trafic de droguri

Fiica primarului din Haţeg, anchetată pentru consum de droguri

Traficantul de heroină se dădea ruda Patriarhului - VIDEO

Fosta iubită a lui Mutu, traficantă de cocaină

Pe după blocuri, preţul urcă chiar şi la 300 de lei, pentru o sticluţă cu 5 ml de soluţie. Tinerii obişnuiesc să folosească Ketamina, ori în starea ei naturală şi să se injecteze intramuscular, ori să o cristalizeze şi să o tragă pe nas.

Efectele sunt asemănătoare cu cele ale cocainei, dar pot fi mult mai periculoase. Consumatorii spun, însă, că efectul este unic. „Experienţa mea cu Ketamina a început acum vreo 4 ani.

Vezi mai multe imagini în Mediacenter


    captura
captura

Pe vremea respectivă îţi puteai cumpăra doar praful direct şi nici vorba de variantă la sticla, ca acum. Ketamina este un drog foarte special. Îţi crează nişte trăiri şi lumi paralele absolut fabuloase.

Nu mai ştii ce este real şi ce nu. Pe K, totul este posibil şi imaginaţia ta se dezvoltă în timp ce te «tripezi». Se dilată lumile, culorile şi cuvintele . Aerul se desprinde în milioane de particule şi la final îţi aduci aminte totul. Chiar şi treaz, te gândeşti: mamă, ce mişto am delirat", povesteşte o consumatoare de Ketamina.

Fiică de primar, arestată pentru trafic de droguri

Oana Timiş (21 de ani), fiica primarului oraşului Haţeg, Nicolae Timiş, a fost arestată preventiv pentru o perioadă de 29 de zile, fiind acuzată că face parte dintr-o grupare de crimă organizată, implicată în traficul de droguri de risc.

Alături de tânăra studentă la ASE Bucureşti, magistraţii au decis arestarea şi a altor 28 de persoane implicate în aceeaşi reţea a traficanţilor şi consumatorilor de ketamină, un anestezic veterinar aflat pe lista substanţelor interzise.

simeon stalpnicul png

"La aflarea soluţiei instanţei, cei 29 de inculpaţi au declarat recurs", a precizat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara. Marţi, Oana Timiş a fost prezentată magistraţilor, după ce a fost ridicată din locuinţa părinţilor săi din Haţeg şi adusă la sediul DIICOT din Deva pentru audieri.

În urma unor descinderi, oamenii legii găsiseră în locuinţa familiei Timiş un flacon gol de ketamină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sarmale in Japonia Captura Video HaiHui în doi jpg
image
image
image
image
image
image
crima sibiu jpg
parcul Buila Vanturarita jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
rostariu regina maria jpg
ciocolata calda jpg
vilnius profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net