Traversezi pe roşu? Poliţia îţi ia banii

Ultima actualizare:

Nimeni nu mai respectă regulile de circulaţie. Nici măcar pietonii. Traversează prin locuri nepermise şi se aruncă în faţa maşinilor fix pe roşu. "Mă grăbeam să prind tramvaiul", "Nu am văzut că e roşu la semafor", "Lasă că mă feresc şoferii", "Trebuie să ajung la doctor", au fost explicaţiile pe care le-au dat pietonii poliţiştilor, în momentul în care i-au oprit.

"Sunt inconştienţi. Îşi riscă viaţa, plus că-i bagă pe şoferi în belele nevinovaţi. Pentru asta i-am amendat cu 120 de lei pe fiecare", ne-a spus Mihai Dumitrache, agent la Brigada de Poliţie Rutieră. În doar câteva minute, omul legii a împărţit, la Piaţa Sudului, opt sancţiunui.

Anul trecut, au fost amendaţi peste 25.000 de trecători care au traversat pe unde i-a tăiat capul. Poliţiştii nu au iertat pe nimeni. Speră ca, prin intermediul acestei campanii, să-i sensibilizeze pe trecători să fie atenţi pe unde traversează. Statisticile arată că, tot în 2009, din 139 de morţi în trafic, 67 au fost pietoni.

Poliţiştii de la Brigada Rutieră nu au pus gând rău numai pietonilor. Azi, oamenii legii vor aplica sancţiuni şoferilor care nu acordă prioritate pietonilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
președintele iranian s a prăbușit cu elicopterul FOTO EPA jpg
image
image
image
image
image
image
Netanyahu jpg
statie metrou hongyancun jpg
4 front carburanti poza mare jpg
parfum pixabay jpg
apa marii jpg
vacanta plaja umbrele barci oameni in apa limpede png
miere jpg
img jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net