«Tricolori», răzbunaţi-ne!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Sunt ţigan!". Acesta a fost mesajul pe care Connect-R l-a afişat în această vară la premiile MTV şi pe care îi îndemna şi pe fotbaliştii români să-l susţină în meciul cu Franţa. Asta după ce, la nivel politic, inclusiv preşedintele Sarkozy a făcut declaraţii agresive şi a cerut expulzarea ţiganilor români din Franţa.

„Măcar la fotbal să-l batem pe Sarkozy pentru ce a tot spus despre ţigani de-a lungul timpului", ne-a mărturisit Ştefan Mihalacahe, alias Connect-R.

Mândru de etnia sa, artistul susţine că fotbaliştii naţionalei ar trebui să imite gestul pe care el la făcut în urmă cu câteva luni.

"Păcat că nu e Nicoliţă la lot, că el era reprezentativ, dar şi aşa este «Generalul» Răzvan Lucescu. El ar putea purta un tricou prin care să spună lumii că este ţigan. Mi-aş dori ca Răzvan să ne răzbune, iar băieţii să bată la Paris, să ne luăm revanşa în faţa francezilor, că prea ne tratează mereu cu superioritate".

Mădălin Voicu este ceva mai potolit atunci când vine vorba de "conflictul" dintre români şi francezi pe tema rromilor.

„Indiferent de situaţie, tot ne vor fluiera, ne vor huidui şi înjura", afirmă Voicu. Acesta este însă categoric atunci când vine vorba de evoluţia meciului de la Paris: "Dacă scoatem un egal, ar trebui să sărbătorim o săptămână. Nu poţi face o echipă doar cu Chivu sau Marica. Răzvan e bine pregătit, îi place meseria, se vede că se interesează, dar atât. Dacă taică-său e mare antrenor, nu înseamnă că trebuie să fie şi Răzvan. Mai bine el se apuca de şah, de afaceri..."

Radu Ştefan l-a bătut pe Zarate că l-a făcut «ţigan»

Impresarul Victor Becali a povestit că fundaşul lui Lazio n-a mai suportat micile înţepături ale lui Zarate, care îl striga pe român cu apelativul „Ţigane!" şi la antrenamente, şi în vestiar, şi l-a caftit pe colegul său.

simeon stalpnicul png

De faţă cu alţi jucători de la Lazio, fundaşul de 24 de ani a sărit la gâtul lui Zarate, spunându-i: „Asta să fie ultima oară când îmi mai spui aşa!".

"Sarkozy are dreptate în problema ţiganilor. Francezii nu au nimic cu cei care îşi văd de treabă, dar am ajuns şi eu să merg pe Champs Elysées cu mâna pe buzunar de teama hoţilor",Ilie Năstase

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Viktor Orban shutterstock 1649868622 jpg
image
image
image
image
image
image
Simion  5832 PNG
Reciclare ambalaj conform jpg
antalya 928302 1280 (1) jpg
gradina curte flori istock jpg
Plata prin NFC cu smartphone ul FOTO Shutterstock jpg
istock vot votare jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
4 front evaluare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net