Truică, te iubeai cu Ferenţ când soţia era gravidă?

simeon stalpnicul png

Amănunte incredibile ies la iveală din trecutul soţilor Truică, acum când divorţul lor este subiect fierbinte în lumea bună. În timp ce protagoniştii duc vieţi separate în Caraibe, la Bucureşti prietenii îşi amintesc că Remus Truică s-a iubit şi cu Anamaria Ferenţ. Se pare că la vremea aceea soţia lui era gravidă.

Devoratorii de monden îşi amintesc că în 2004, mai exact în luna mai, presa vuia, relatând despre idila dintre Remus Truică şi Anamaria Ferenţ.

El avea 34 de ani şi încă era şeful de cabinet al lui Adrian Năstase, iar ea, 28 şi cânta în trupa Demmo. Nimic ieşit din comun până acum, numai că politicianul era cât se poate de căsătorit cu Irina şi, ţinând cont că gemenele lor au acum aproape opt ani, mai mult ca sigur femeia înşelată era şi gravidă.

Nimic mai cinic, am putea spune. Prieteni din anturajul celor doi, nu puţini la număr, confirmă pentru Click! această relaţie, care a avut o durată medie, dar despre care Anamaria Ferenţ nu a spus însă niciodată prea multe. În 2004, în presa vremii a oferit o declaraţie hilară: „Nu m-a sunat nimeni şi nu m-a căutat nimeni, ceea ce dovedeşte că totul era fals. Nici persoana respectivă, nici soţia acestuia, care probabil şi-a dat seama ce are acasă şi că soţul ei n-ar înşela-o".

Acum, la şapte ani distanţă, contactată în SUA, unde locuieşte, Anamaria Ferenţ s-a abţinut de la comentarii şi ne-a ignorat apelurile şi e-mailul. Nici miliardarul Truică nu ne-a răspuns din Caraibe. În schimb, avocatul său, Valeriu Stoica, ne-a spus că nu este abilitat de client să facă declaraţii despre divorţ.

Conform surselor noastre, Irina Truică a aflat atunci despre infidelitatea soţului, la fel cum a făcut şi acum cu Patricia Kaas, însă a decis să acorde o nouă şansă căsniciei sale.

A lăsat de la ea, a închis ochii, a iertat şi a mers mai departe. Nu acelaşi lucru îl face acum, ea intentând divorţ în St. Maarten, Caraibe, acolo unde locuieşte cu chirie, fiind gonită din vila conjugală chiar de soţul ei.

Avere colosală, ţinută ascunsă

Remus Truică deţine, la 40 de ani, o avere colosală, însă niciodată nu a apărut la vedere, în vreun top al miliardarilor.

* are apartament la Monte Carlo

*  deţine două iahturi, unul de 7 milioane de euro, botezat cu numele soţiei, Irina

*  are o vilă în Caraibe, pe insula St. Maarten

*  Deţine un parc auto impresionant, care depăşeşte 1 milion de euro: Ferrari 599 GTB, Mercedes S 500, Mercedes SLR, Range Rover Supercharged, Aston Martin

*  Are o companie aeriană de transport pasageri cu elicoptere

*  Deţine un palat la Snagov, întins pe câteva hectare

Tovarăş cu controversatul Beny Steinmetz, magnatul diamantelor

Într-o amplă investigaţie marca Adevărul, publicată anul trecut, în august, se menţionează legătura de afaceri pe care Remus Truică o are cu Beny Steinmetz, jucător important pe piaţa mondială a diamantelor. Israelianul, cu o avere estimată de Forbes la 4 miliarde de dolari, a devenit acţionar la Roşia Montană şi a investit puternic în piaţa imobiliară din România.

simeon stalpnicul png

Însă pe cât este de influent Steinmetz, pe atât e şi de controversat. În 2007, mercenarii care asigurau paza minelor sale de diamante din Sierra Leone au ucis mai mulţi localnici care nu au mai vrut să fie sclavi.

Mai mult, Beny este suspectat că a orchestrat conflicte sângeroase în peste zece ţări africane. Truică, implicat direct în interesele Beny Steinmetz Group se pare că a avut de unde să ia lecţii de cinism, ţinând cont că recent şi-a ameninţat soţia cu ranga, în Caraibe.

Citeşte şi:

Truică şi-a ameninţat soţia cu ranga în Caraibe

Miliardarii din Snagov şi-au lăsat soţiile fără bani!

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
BeFunky collage (26) jpg
tudor chirila 2 jpg
preschimbare permis de conducere jpeg
Arsenal nuclear Rusia FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
grasime corporala
Mig 21 LanceR Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
Angajaţii de la vulcanizare au deja primii  clienţi, dar se pregătesc de valul ce urmează  jpeg
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg
whatsapp  pixabay