Trupa Vunk îşi lansează noul clip, «Vreau o ţară ca afară»

Iar sloganurile „Vreau o şcoală ca afară", „Vreau spitale ca afară", „Vreau o viaţă ca afară" au alcătuit versurile celui mai recent single al formaţiei ce-l are solist pe Cornel Ilie.

La o lună de la lansarea proiectului, Vunk a strâns pe internet în jur de 8.000 de „adepţi". Zilnic, aceştia postează zeci de mesaje şi dezbat problemele reale ale României.

„Pentru cei mai mulţi pare imposibil să avem «o ţară ca afară», pentru unii este un vis, pentru alţii o dorinţă. Pentru noi şi pentru voi este o şansă. O şansă deghizată-n sarcină", este de părere Cornel Ilie.

Filmările pentru clipul „Vreau o ţară ca afară" au durat două zile şi au fost conduse de Diana Kiss, artist vizual, care se ocupă şi de proiecţiile şi montajele video live pentru concertele formaţiei Vunk. În clip apar o parte dintre membrii grupului realizat pe Facebook, dar şi români stabiliţi peste hotare, care au trimis fotografii cu ei şi pancarde inscripţionate în spiritul campaniei.

Vineri, la ora 15.00, pe adevarul.ro, băieţii de la Vunk vor fi în direct cu internauţii, pentru a povesti despre proiectul lor îndrăzneţ.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png