Tu ai da 4 milioane pe o omletă?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Bucătarii de la restaurantul londonez Boisdale au elaborat o reţetă specială de omletă pe bază de ouă de pescăruş cu capul negru, homar şi carne de crab.

Costă nici mai mult nici mai puţin de 90 de lire sterline, adică 4,4 milioane de lei vechi. Cu siguranţă nu poţi mânca pe săturate atunci când ştii că fiecare înghiţitură costă cel puţin 200.000 de lei vechi.

    Mai citeşte:        Pizza cu lăcuste!        Face mâncare cu lapte de la sân!

Însă, gustul deosebit al mâncării face din orice degustare o plăcere de neuitat.

Elementul de rezistenţă al omletei este constituit de trufele, care costă peste 1,8 milioane de lei vechi. Multe dintre ingrediente sunt greu de găsit la supermarket.

Reţetă:

* 2-3 ouă de pescăruş cu capul negru

*  zahăr caramelizat (jumătate de linguriţă)

simeon stalpnicul png

* homar 80 grame

* crab 100 grame

*  trufe 25 grame

* asparagus 15-20 grame

*  brocoli 10 grame

* condimente

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
submarinul titan profimedia jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
Dieta mediteraneana - mancare sanatoasa - legume FOTO Shutterstock
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net