Tu ai da 4 milioane pe o omletă?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Bucătarii de la restaurantul londonez Boisdale au elaborat o reţetă specială de omletă pe bază de ouă de pescăruş cu capul negru, homar şi carne de crab.

Costă nici mai mult nici mai puţin de 90 de lire sterline, adică 4,4 milioane de lei vechi. Cu siguranţă nu poţi mânca pe săturate atunci când ştii că fiecare înghiţitură costă cel puţin 200.000 de lei vechi.

    Mai citeşte:        Pizza cu lăcuste!        Face mâncare cu lapte de la sân!

Însă, gustul deosebit al mâncării face din orice degustare o plăcere de neuitat.

Elementul de rezistenţă al omletei este constituit de trufele, care costă peste 1,8 milioane de lei vechi. Multe dintre ingrediente sunt greu de găsit la supermarket.

Reţetă:

* 2-3 ouă de pescăruş cu capul negru

*  zahăr caramelizat (jumătate de linguriţă)

simeon stalpnicul png

* homar 80 grame

* crab 100 grame

*  trufe 25 grame

* asparagus 15-20 grame

*  brocoli 10 grame

* condimente



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Radu Lupu
WhatsApp Image 2025 12 28 at 18 27 08 jpeg
WhatsApp Image 2025 12 28 at 18 26 59 jpeg
bright 1853624 1280 jpg
adevarul jpg
incendiu urias la un depozit din sectorul 6 al capitalei pompierii au ajuns la fata locului cu 16 masini de stingere 1034493 jpg
ion dragan webp
lant masina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net