Tu ai da 4 milioane pe o omletă?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Bucătarii de la restaurantul londonez Boisdale au elaborat o reţetă specială de omletă pe bază de ouă de pescăruş cu capul negru, homar şi carne de crab.

Costă nici mai mult nici mai puţin de 90 de lire sterline, adică 4,4 milioane de lei vechi. Cu siguranţă nu poţi mânca pe săturate atunci când ştii că fiecare înghiţitură costă cel puţin 200.000 de lei vechi.

    Mai citeşte:        Pizza cu lăcuste!        Face mâncare cu lapte de la sân!

Însă, gustul deosebit al mâncării face din orice degustare o plăcere de neuitat.

Elementul de rezistenţă al omletei este constituit de trufele, care costă peste 1,8 milioane de lei vechi. Multe dintre ingrediente sunt greu de găsit la supermarket.

Reţetă:

* 2-3 ouă de pescăruş cu capul negru

*  zahăr caramelizat (jumătate de linguriţă)

simeon stalpnicul png

* homar 80 grame

* crab 100 grame

*  trufe 25 grame

* asparagus 15-20 grame

*  brocoli 10 grame

* condimente

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
branza branzeturi istock jpg
simion lasconi podcast micutzu jpg
diabet jpg
liviu dragnea 8 JPG
varza murata 505587 webp
bunt erleuchtet chinas jpg
image png
Warren Buffett FOTO Profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net