Tudor Constantinescu, exigent cu concurenții Top Chef: «Trebuie să aibă imaginație, creativitate»

image
Tudor Constantinescu

A mai rămas foarte puțin timp până când juriul Top Chef va trece prin foc și va pune pe jar 24 dintre cei mai buni bucătari din România în cel mai tăios show de cooking din lume. Competția nu va fi deloc ușoară, iar Chef Joseph Hadad, Tudor Constantinescu și Nicolai Tand sunt hotărâți să formeze cel mai exigent juriu în căutarea viitorului Top Chef al României.

Cunoscut și apreciat pentru deserturile minunate pe care le-a creat, Tudor Constantinescu a învățat secretul ciocolatei de la cei mai buni ciocolatieri ai lumii, de la faimoși ciocolatieri belgieni precum Wittamer, Marcolini sau Herman Van Dender. Supranumit și "createur du gout" (fr.: "creator de gust"), juratul Top Chef a studiat gastronomia în Belgia, apoi, timp de patru ani, a călătorit prin toată lumea, în calitate de consultant al uneia dintre cele mai prestigioase lanțuri hoteliere din lume.

Astfel, Tudor va fi cel puțin la fel de exigent precum au fost și alți profesioniști ai artei culinare cu el. Celor 24 de concurenți nu le va fi ușor să-l impresioneze pe juratul Tudor Constantinescu, dar trebuie să țină cont că viitorul Top Chef al României trebuie "să aibă imaginație, creativitate și să poată realiza la fel de bine un produs clasic, simplu cu o prezentare spectaculoasă și un gust extraordinar, cât și o creație proprie unde să fiu surprins de alegerea și combinația ingredientelor".

 Foto  Facebook Ile du Levant (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Foto  FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
Roger Waters, fondatorul Pink Floyd, a cântat în faţa a 50 000 de spectatori jpeg
Congres extraordinar PNL 10 aprilie 2022 Nicolae Ciuca FOTO Inquam Photos / George Calin
image
image
image
image
rafila jpg
Foto  FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto  Facebook Ile du Levant (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg