Ucigaşul elevului model din Craiova, un cocalar cu tupeu de golan - FOTO

Agresor 2
Agresor 2

Agresorul de la Craiova are zeci de poze pe un site de socializare pe care se autointitulează „Danezu“. Şocant este că Romel Voicu apare într-o fotografie îmbrăcat cu o geacă plină de sânge, iar explicaţia a fost scrisă chiar de el: „după accident.... am mai multe vieţi decât pisica“.

Atacatorul Romel Voicu are zeci de poze postate pe hi5. Tânărul de 19 ani a pus pe contul său, în urmă cu şase zile,  întrebarea „suntem golani sau nu suntem?“, iar una dintre fotografiile sale este de-a dreptul şocantă. Tânărul apre în fotografie îmbrăcat într-o haină albă murdară de o substanţă de culoarea roşie.

simeon stalpnicul png

În doar cîteva ore de la arestarea sa, tânărul a primit zeci de mesaje şi comentarii negative. Toate mesajele sunt injurii şi ameninţări.

Mai mulţi utilizatori Hi5 care au lăsat comentarii pe profilul acestuia îl condamnă pe tânăr pentru moartea liceanului de 17 ani spunând că ar trebui să fie închis pe viaţă. "sa putrezesti in inchisoare criminaluleee...nu ai pic de suflet in tine", scrie Dulcika pe Hi5.


    Agresor 2
Agresor 2

O altă utilizatoare de Hi5 îl condamnă pentru tragedia de astăzi. "o sa primesti inchisoare pentru toate vietile tale, NENOROCITULE", scrie maria pe Hi5.

cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
Horoscop dragoste webp
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg