Udrea, la un pas de ancheta penală. Ridzi, cercetată de Parchet

20 octombrie 2009

Deputaţii au adoptat raportul comisiei Ridzi care recomndă începerea urmăririi penale a fostului ministru al tineeretului şi Sportului pentru delapidarea fondurilor acestui minister. Monica Iacob Ridzi este deja cercetată de către parchet într-un alt dosar care anchetează modul în care au fost cheltuiţi banii acestui minister pentru organizarea unor evenimente dedicat Zilei Tineretului.

Raportul a fost adoptat cu 156 de voturi pentru, 2 împotrivă şi trei abţineri în condiţiile în care deputaţii PD-L şi cei ai minorităţilor naţionale nu şi-au exercitat dreptul de vot.

Raportul comisiei Udrea a fost adoptat de către plenul Camerei Deputaţilor cu 125 de voturi pentru, 98 împotrivă şi patru abţineri. Reprezentanţii grupului parlamentar al minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor au anunţat că nu vor participa la votul pe acest document.

Acuzată de comisia parlamentară de anchetă pentru abuz în serviciu, neglijenţă în serviciu, instigare la infracţiunea de abuz contra interesului public şi conflict de interese, ministrul Turismului mai are un pas până la a rămâne fără imunitate parlamentară şi a putea fi supusă unei eventuale cercetări penale demarate de autorităţile abilitate. Raportul comisiei de anchetă va fi transmis Comisiei Juridice pentru un alt raport privind cererea de umărire penală a ministrului PD-L.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
iumor jpg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg