Udrea: "Nu am văzut Pepsi sau Coca Cola până la 16 ani"


    Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea a postat pe blogul personal un "articol" în care se destăinuie celor interesaţi şi în care dezminte unele zvonuri pe care susţine că presa le-a inventat despre ea.

Nefiind nevoie de prea multe cuvinte, vă lăsăm să citiţi autoportretul doamnei Elena Udrea.

"Sunt născută în Buzău (şi nu în Pleşcoi, aşa cum se încăpăţânează unii să susţină). Ca zodie sunt Capricorn şi, ca toţi nativii acestei zodii, sunt disciplinată, ambiţioasă şi perseverentă până la încăpăţânare. Sunt foarte loială şi cine mi-a câştigat încrederea are un prieten pe viaţă.

Sunt o femeie normală, cu o viaţă obişnuită. Cine îşi imaginează că mănânc zilnic caviar şi îmi petrec timpul între coafor şi shopping se înşeală. Am prieteni la care ţin. Am o mamă care se necăjeşte zilnic de neadevărurile care se scriu despre mine şi pe care încerc s-o consolez cum pot. Uneori am emoţii. Alteori sunt stresată. Am zile în care mă simt grozav şi zile în care nu mă simt în formă, ca oricare om.

Copilăria

Despre mine - Elena Udrea - Cine sunt Am crescut în perioada comunistă, aşa că ştiu prea bine ce sunt lipsurile. Ciocolata era un lux. Nu am văzut Pepsi sau Coca Cola până la 16 ani, când a avut loc revoluţia. Am avut partea mea de stat la cozi, la ouă şi cartofi. Am avut însă norocul de a trăi într-o familie unită, care a încercat, chiar şi în acele vremuri dificile şi cu nivelul ei modest, să îmi asigure lucrurile de care aveam nevoie, fie că era vorba de haine şi încălţăminte, fie de păpuşi, cum îşi doreşte orice fetiţă.

De mică am fost un copil foarte ambiţios. Am luat premiul întâi din clasa I şi până într-a VIII-a. Am făcut liceul la B.P. Hasdeu, liceul de elită din Buzău.

Îmi amintesc de adolescenţă ca despre o perioada extrem de dificilă, din pricina ciocnirii valorilor conservatoare în care fusese crescută generaţia mea, în perioada comunistă, şi noul vânt de libertate, uneori chiar extremă, care începuse să adie"

CITIŢI AICI CONTINUAREA

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
cub anamaria prodan png
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia