Uite ce copii frumoşi are Dragoş Dolănescu!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dragoş Dolănescu, fiul cel mic al regretatului Ion Dolănescu, s-a întors cu familia în România pentru a-şi creştina copilul.

Dragoş a venit alături doi dintre cei trei copii ai săi,dar şi de mama sa, Margherita.

simeon stalpnicul png

"Băiatul meu cel mare poartă numele de Ion (foto), pentru că tata a vrut ca primul meu băiat să-i poarte numele. Sâmbătă, pe 9 iulie, o să-l botezăm pe Darius. Îl creştinăm Ortodox la Biserica Sfântul Gheorghe" a spus Dragoş.

El nu are nici un resentiment faţă de fratele lui, Ionuţ Dolănescu, şi spune că a încercat să-l contacteze, dar nu a reuşit. "Şi pe Ionuţ îl invităm la botez. L-am sunat, dar nu îmi răspunde la telefon, poate şi-a schimbat numărul de telefon. O invităm şi pe Maria Ciobanu, toată lumea este binevenită".

Dragoş este foarte apropiat de tatăl său, chiar şi după moartea acestuia, şi spune că primul lucru care îl face la întoarcerea în ţară este să meargă la cimitir, unde se roagă."Primul lucru pe care îl fac atunci când mă întorc în ţară, mă duc să-l văd pe tata, am vrut să vadă copiii unde este înmormântat bunicul, l-am dus şi pe Darius. Sper ca tata să se uite din cer şi să fie bucuros. Încerc să duc numele Dolănescu cât mai demn. Mie îmi pare rău ca om de foarte multe lucruri. Tata a iubit foarte mult copiii, şi nu a reuşit să se bucure de nepoţii săi".

Mama lui Dragoş Dolănescu, Margherita Valenciano

De asemenea, spune că este foarte mândru pentru că este român. El se pregăteşte pentru cariera de parlamentar în Costa Rica. "Vin în ţară pentru că sunt român, dar mai întâi sunt băiatul lui tata. Peste doi ani când o să fiu în parlament, la Costa Rica, vreau să se mândrească oamenii pentru că încă un român a reuşit în străinătate. Eu cred că esenţa românilor este foarte bună. Pe viitor aş vrea ca, copiii mei să-şi petreacă vacanţele în România".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net